İOS Sekiz Çekirdek İşlemcili Windows Phone Basemark Üzerinde Ortaya Çıktı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Sekiz Çekirdek İşlemcili Windows Phone Basemark Üzerinde Ortaya Çıktı

    Microsoft’un Windows 10 güncellemesi yüklü olan yeni bir akıllı telefon daha Basemark Benchmark sitesinde ortaya çıktı.

    Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi için yoğun mesaisini devam ettirirken, Windows 10 Mobile güncellemesi ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan akıllı telefonlar da kendilerini göstermeye başladı. MDG Chi adlı yeni OEM de Windows 10 Mobile güncellemesi ile Windows Phone ekosistemine katılmaya hazırlanan yeni bir üretici olarak dikkat çekti.
    Nokiapoweruser’ın haberine göre, 1280×720 ekran çözünürlüğüne ve Octa-Core sekiz çekirdekli işlemciye sahip yeni bir Windows 10 Mobile akıllı telefon Basemark Benchmark sitesinde ortaya çıktı.

    MDG Chi adı ile Basemark OS 2 benchmark sçsayfasında yer alan cihaz, Windows NT 8.15 çekirdeğine ve dolayısı ile Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip. Her ne kadar sekiz çekirdekli Octa-Core işlemciye sahip olsa da bu testlerde performans puanı olarak Snapdragon 800 yonga setine sahip Lumia 930’a gerisinde kalıyor. Bu nedenle MDG Chi akıllı telefonda Qualcomm’un ilk Octa-Core sekiz çekirdekli işlemcisi olan Snapdragon 615 yonga seti kullanılıyor olması güçlü bir ihtimal.
    Windows 10 Mobile güncellemesi, hali hazırda Windows Insider programı çerçevesinde Preview olarak yaklaşık üç milyon kullanıcı tarafından test ediliyor. Bu testlerin ardından yaz sonunda tamamlanması planlanan Windows 10 Mobile güncellemesi, yılın son çeyreğinde kullanıcılara dağıtılacak. Dolayısıyla Windows 10 Mobile güncellemesi ile ekosistemi katılacak cihazların da 2015 yılı dördüncü çeyreğinde raflardaki yerini alması bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X