İOS Windows Phone Uygulaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Windows Phone Uygulaması

    InstaBlender kısa süreliğine ücretsiz




    Windows Phone’un yaratıcı fotoğraf editörlerinden InstaBlender bu haftanın myAppFree anlaşması ile ücretsiz!
    15 farklı moda sahip oldukça detaylı bir fotoğraf düzenleme editörlerinden bir tanesi olan InstaBlender Mağaza’da myAppFree anlaşması ile kısa süreliğine ücretsiz oldu. Uygulamanın fotoğraf düzenleme özelliğinin yanı sıra Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlarla kolay görsel paylaşma özelliğinin olması da öne çıkıyor.
    InstaBlender normalde Mağaza’da $.99 olarak satışta fakat myAppFree anlaşması ile yirmi dört saatliğine ücretsiz hale geldi.
    InstaBlender’da mevcut görsellerinizi düzenleyebilir ya da uygulamadaki dahili kamera ile anında fotoğraf çekip ardından resimlerinizi düzenlemeye başlayabilirsiniz. Uygulama fotoğrafın diğer sosyal ağlarda daha iyi görünmesi için (özellikle Instagram’ın kare yapısı için) 1200 x 1200 olarak görselleri yeniden boyutlandırmakta.
    InstaBlender fotoğrafları karıştırma ve düzenleme yeteneklerine sahiptir. Uygulama Nokia Imaging SDK’sını kullanarak temel fotoğraf ayarlarını (parlaklık ve kontrast ayarları vb.) görselleri düzenliyor. Bunun haricinde 21 farklı filtre, metin ve çerçeve ekleme özelliklerine de sahip.
    InstaBlender ile Windows Phone cihazınızda kısa süre içerisinde ilgi çekici görseller oluşturmak mümkün. Mağaza’dan $.99’a alabileceğiniz InstaBlender’ı yirmi dört saat içerisinde Mağaza’dan ücretsiz edinebilirsiniz.
    InstaBlender’ı Mağaza’dan edinin:
İşlem Yapılıyor
X