İOS Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 5.1.1 Lolipop Güncellemesi Yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 5.1.1 Lolipop Güncellemesi Yayınlandı

    Samsung’un yeni amiral gemi cihazları için Android 5.1.1 güncellemesinde bekleyiş sona erdi.

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Mart ayındaki Dünya Mobil Kongresi kapsamında düzenlediği Unpacked etkinliğinde bu yılki amiral gemi cihazları Galaxy S6 ve S6 Edge akıllı telefonlarını Android 5.0 Lolipop güncellemesi ön yüklü olarak duyurmuştu.
    Nisan ayının ilk yarısında başlayan satışları ile birlikte Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge akıllı telefonlarda başta sistem belleği yönetimi olmak üzere bazı yazılım sorunları çıkmış ve bu sorunların gelecek güncelleme ile gidebileceği açıklanmıştı. Nihayet uzun bekleyiş sona erdi ve Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 5.1.1 güncellemesini OTA (Over the Air) üzerinden başlattığını duyurdu.

    Google’ın Android platformu için son güncellemesi olan Android 5.1.1 Lollipop sürümü LG G Flex 2 ve Nexus cihazlar için yayınlanmıştı. Bugüne kadar güncelleme ile herhangi bir tarih vermeyen Samsung da Touchwiz ara yüzündeki yeni değişikliklerle birlikte Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini ilk olarak Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri için sunduğunu duyurdu.
    Android 5.1.1 ve yeni Touchwiz ara yüzü, basitleştirilmiş pozları kontrolü yeni özellikleri standart kamera uygulamasına getiriyor. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge bu güncelleme ile birlikte ayrıca parallax duvar kağıdı efektleri, S bulucu, Quick Connect gibi yeni özelliklere de kavuşuyor.
    Samsung’un phablet segmentindeki akıllı telefonu Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 güncellemesini ise Temmuz ayında yayınlanması bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X