Operatörlerden Ramazan Ayına Özel İnternet Hediyesi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Operatörlerden Ramazan Ayına Özel İnternet Hediyesi

    Operatörlerden Ramazan Ayına Özel İnternet Hediyesi

    Turkcell, Vodafone ve Avea gibi operatörleri tarafından her yıl klişe olarak karşımıza çıkan “Bedava Sahur İnternet Paketi” kampanyası bu yılda geleneği bozmayarak devam ediyor

    Bilindiği üzere her ramazan aylarında özellikle sahura kalkacak olan genç bireyler sahura kadar uyanık durmayı devamında ise yemeklerini yedikten sonra uyumayı tercih ederler. Ortaya çıkan bu sahur saatlerine bakıldığında ise oyun, dizi, film gibi aktiviteler gerçekleştirilir.
    Bu nedenle de çoğu zaman özellikle mobil taraflı kullanıcılar için internet bağlantısı şart haline geliyor. Böylece Türkiye sınırları içerisinde yer alan operatörlerin yapmış olduğu ramazan ayı sayesinde ortaya çıkarılan bedava internet hizmeti tüm kullanıcıların hoşuna gidiyor.
    Ortaya çıkarılan hizmetin tamamen ücretsiz olması durumunda Turkcell, Avea aynı zamanda Vodafone olarak tüm operatörler bir araya gelerek bu hizmeti müşterilerine sağladı. Kısa açıklamalardan sonrasında ise şimdi de bu hizmeti nasıl kullanacağınızı anlatım;
    Turkcell 2GB (Aylık) SAHUR 2222
    Vodafone 2GB (Aylık) KAZAN 4445
    Avea 500MB (Günlük) SAHUR 5555
    Yukarıda ki yer alan görselde olduğu gibi Turkcell ve Vodafone gibi operatörlerin tüm ramazan ayı boyunca yaklaşık olarak 2GB beraberinde Avea ise günlük olarak kullanıcılarına 500MB ücretsiz internet paketi ile ramazan ayı içerisinde sahur saatine kadar sosyal medya ve oyun zevkinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize neden olacak. İnternete erişim hakkında 02:00-06.00 olarak sınırlandırılmış.
İşlem Yapılıyor
X