İOS Apple’dan Standartları Değiştirecek Bir SMS Patenti Aldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple’dan Standartları Değiştirecek Bir SMS Patenti Aldı

    Apple’dan Standartları Değiştirecek Bir SMS Patenti Aldı

    1990 yılından günümüze kadar çok farklı şekillerde bir birlerimize yazılı mesaj atma fırsatlarına sahip olduk. Apple firması da bu durumun farkın olarak yeni almış olduğu patent sayesinde ortaya çok kaliteli bir yazılı mesaj servisi çıkartıyor

    Apple firması tarafından yapılacak olan işlem içerisinde kişinin göndermiş olduğu mesajı çok daha işlevsel hale kılmak için, Sessiz ayarlarda mesajların sessiz ayarlarda kaçırılmaması için alışmış olduğumuz düşüncüleri yok ederek bu sorunları kaleme almaya başladı.Firmanın dikkate almış olduğu bu sıkıntıyla ile olan ilgili çalışmaları uzun bir zaman diliminden bu yana gelişim içerisindeymiş fakat ABD Patent dairesi tarafındanApple’ın vermiş olduğu patenti daha geçtiğimiz günler içerisinde onaylama sürecine getirmiş.

    Apple ise yazılı mesaj sistemini gönderilen mesajlara ek olarak hal ve durum da ekleyebilecek. Biraz daha açıklamak gerekirsek, Mesajları sıkışmış olduğunuz trafik içerisinde ya da yağmurlu bir hava da ve ya bulunmuş olduğunuz bir konum içerisine göre değerlendirerek atabileceksiniz. Mesaj alıcıları ise okumuş olduğu mesajlara baktığında ek olarak gönderdiğiniz bilgilerden haberdar olacak beraberinde şartlar değiştiğinde ise mesajlar kendilerine güncelleyecek.
İşlem Yapılıyor
X