İOS [root] FlashFire Pro v0.21indir

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS [root] FlashFire Pro v0.21indir

    [root] FlashFire Pro v0.21indir







    Chainfire, SuperSU gibi birçok diğer popüler apps ve mods, arkasında geliştirici cep ODIN “manevi halefi” dubs FlashFire yayınladı. FlashFire, adı öneririz olabilir gibi ROM, çekirdekleri ve mods bir özel kurtarma için gerek kalmadan yanıp için bir araçtır. (Kararlı sürüm) genelde düğmesine basarak ve biraz el emeği, büyük ölçüde basit bir sürü gerektirir bu görevleri–ebil yapmak o.
    Ücretsiz cihazınızda yüklüyse cep ODIN Pro sahipleri için FlashFire pro özellikleri alırsınız. Bunu dedi, FlashFire henüz herhangi bir sigorta primi özelliklere sahip değildir. Kök erişimi daha hiçbir şey ile FlashFire OTA güncellemeleri ve sıkıştırılmış ROM dosyaları, bunu yaparken de SuperSU ekleme yanıp söner. Ayrıca cihazın mevcut yazılım yedeklerini oluşturabilirsiniz.
    Eğer denemek istiyorsanız, yeterince ne kadar bu erken bir sürüm olduğunu vurgulamak olamaz. Bile iyi cilalanmış olduğunda, kötüye pahalı bir paperweight gerçekten hızlı bir şekilde telefonunuzu dönüşebilir. Onun geçerli bir gibi bir durumda, gerçekten dikkatli olmak zorunda. Eğer şeyler zor yoldan flash veya telefonunuzdan fastboot kurtarmak nasıl bilmiyorum, FlashFire için bir süre beklemek gerekir. Bu şeyler yapmak nasıl biliyorsanız bile, uzun ve sert düşünmek için yalvarıyorum.
    Şimdiye kadar Chainfire Samsung ve Nexus aygıtları desteği üzerinde odaklanmıştır, ancak çalışacak aygıtları spektrum muhtemelen çok daha büyük. Yine de, çok hafifçe denenmemiş telefonlar ve tabletler üzerinde kullanırken basmak gerekir. Karşıdan yüklemek için önce Google + topluluğuna katılın. FlashFire oyun deposunda kısa bir süre sonra görünmelidir. XDA geliştiriciler destek iplik üzerinden okumak ve bir kaç Hail Mary kullanmadan önce söylemek emin olun.

    apk indir
İşlem Yapılıyor
X