İOS LG, Vu 3 akıllı telefonu için Android Lollipop güncellemesi sunmayacak

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS LG, Vu 3 akıllı telefonu için Android Lollipop güncellemesi sunmayacak

    LG’nin 2013’de sunduğu akıllı telefon Vu 3, Android Lollipop güncellemesi almayacak…

    Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonlar başta Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony olmak üzere sayısız akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılırken, bu üreticiler yeni güncellemeleri kendilerine göre düzenleyerek daha önce sundukları modeller için de sunmaktalar.

    Firmaların özellikle aynı sene ya da bir önceki sene sundukları önemli modeller güncellemeler alırken, şu anda Android Lollipop güncellemesi bir çok cihaz için gelmeye devam ediyor. Bazı modeller için ise ne yazık ki kötü haber gelebilirken, böyle bir haber LG’nin Vu 3 modeli için geldi.
    LG cephesinden gelen bilgiye göre 2013 senesinde Android 4.2.2 Jelly Bean ile birlikte sunulan modellerinden LG Vu 3 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi sunulmayacak. Daha önce Android 4.4 KitKat güncellemesi alan bu cihaz için görülen o ki son güncelleme de bu oldu.
    LG’nin bu akıllı telefonunun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 1280×960 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelen cihaz, 2.26Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç almakta.
    LG Vu 3 akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor ve dahili veri kapasitesi de 16GB olarak geliyor. Cihazın arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön yüzünde de 2.1MP olarak ikinci bir kamera bulunmakta. 2.619mAh batarya içeren cihaz ayrıca 4G LTE desteğine de sahip.
İşlem Yapılıyor
X