İOS iPhone 7'nin Özellikleri Ortaya Çıktı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS iPhone 7'nin Özellikleri Ortaya Çıktı

    iPhone 7'nin Özellikleri Ortaya Çıktı

    İnternet ortamın da yapılan iddialara baktığımız da Apple, iPhone 6S çıkarmayacak sadece 25 Eylül de direk olarak iPhone 7’yi tanıtacak. iPhone 7’nin de özellikleri tanıtıldı.

    Apple firmasının iPhone 6S modelini geride bırakarak 25 Eylü gibi bir tarih içerisinde iPhone 7’yi tanıtması gibi söylentiler gerçekleşiyor. iPhone 7, Neredeyse iPhone 6 serisinde olmuş olduğu gibi karşımıza iki farklı bir ebat içerisinde tanıtılacak beraberin de bu cihazlar tamamen alüminyum gövde içerisinde oluşacak. Bu özelliği iPhone 7’yi diğer iPhone modellerine nazaran çok daha dayanıklı kılacak. Ek olarak iPhone 7’nin de toz ve su geçirmeyeceği konuşuluyor.
    Boyut olarak baktığımız da iPhone 7 cihazlar içerisinde iPhone 6’lardan biraz daha büyük yapıya sahip olacaklar. Yapılan dedikodulara baktığımız da iPhone 7 üzerinde “Home” tuşunun olmayacağı da dile getiriliyor. Bu tuş yerine de sadece parmak izi sensörünün olacağı öne çıkarılan açıklamalardan biri. Fakat bu tarz düşüncelerin doğruluğu henüz kesin değil.

    iPhone 7’nin kamerasında ise bu zamana kadar Apple firmasını kullanmış olduğu tüm kamera donanımlarından oldukça farklı yapıya sahio olacak. Sızdırılan haberler ise şöyle; 3D görüntü çekme özelliği olacak. LinX firmasının geliştirmiş olduğu kamera, 3B efekti sağlayarak fotoğraf çekmenize imkan tanıyacak ek olarak fotoğraflarınız da çok daha canlı ve derinliğe sahip olan görüntüler elde edilebilecek. Çift lens ile karşımıza çıkacağı konuşan kamerada, DSLR kameralarla birlikte aynı kaliteye sahip olacak fotoğrafların çekimini gerçekleştirecek.
    Cihaz üzerinde ise Force Touch kullanılacak. CPU birimine baktığımız da ise A8Xdonanıma yer verilecek.
İşlem Yapılıyor
X