İOS Yeni Nesil iPhonelarda Depolama Kapasitesi Arttırılıyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Yeni Nesil iPhonelarda Depolama Kapasitesi Arttırılıyor!

    Günümüzün mobil dünyasında yetersiz seviyelerde kalan 16GB depolama alanı Apple tarafında tarihe karışıyor.
    Bildiğiniz gibi Apple'ın telefon modeli olaniPhonelarda giriş seviyesindeki modelde 16GBdepolama alanı bulunur. Daha sonra 64GB ve 128GBkapasiteli versiyonları bulunan bu telefonlarda özellikle 16GB model kullanıcıları bu depolama alanından bir süre sonra şikayet ederler.

    Bir kısmını sistemin kullanması, daha sonra ise indirilen uygulama ve oyunlar, çekilen fotoğraf ve videolar ile çok da uzun bir süre geçmeden dolan hafıza özellikle sistem güncellemeleri zamanında sıkıntı yaratır. Hatta bugün yayınlanan iOS 8.4 güncellemesinin istediği boş alan sebebiyle bazı kişiler iOS 8.4'e geçmekte zorlanabilir. Hele ki iOS 9'un isteyeceği tahmini 5GB boş yer kullanıcıları kara kara düşündürmekte.



    Buradan hareketle söylentilere göre Apple bu sıkıntıyı artık kabul ederek MicroSD kart desteği yerine 16GB modelinden vazgeçerek bu sorunu çözecek. Tabii bu vazgeçme dediğimizde Apple'ın sadece 64GB ve 128GB modelleri olacağını düşünmeyin, 16GB modelini 32GB'a yükseltecek olan firma böylelikle büyük ihtimalle iPhone 6S modelinde 32GB/64GB/128GB modelleri ile karşımıza çıkacak.

    Bu sonuçla hem artan video kapasiteleri, gelişen oyunların da artık daha fazla yer işgal etmesi gibi sebeplerden ötürü artık en uygun fiyatlı yeni iPhone modelleri 32GB olarak güncellenecek
İşlem Yapılıyor
X