iOS 8.4 güncellemesi Apple tarafından yayınlandı, Apple Music henüz Türkiye’de aktif

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    iOS 8.4 güncellemesi Apple tarafından yayınlandı, Apple Music henüz Türkiye’de aktif

    Apple’ın yeni müzik servisi, iOS 8.4 güncellemesi ile sunuldu. Henüz ülkemizde bu servis aktif değil.

    iPhone akıllı telefon modelleri yanı sıra iPad olarak adlandırdığı tablet modelleri ile pazarda fırtına gibi esen Apple, büyük merakla beklenen yeni iOS 8.4 güncellemesini yayınladı. Eylül ayında iOS 8 güncellemesini alan Apple cihazları için sunulan güncelleme Apple Music adındaki firmanın yeni müzik servisini de içeriyor.

    Apple Music ile artık iOS kullanıcıları milyonlarca şarkıya kolayca ulaşabilecek ve sadece aylık 9.99$ ücret karşılığında bu servisten yararlanabilecekler. Ayrıca Apple, 3 aylık süre ile tüm iOS kullanıcılarına bu servisi ücretsiz olarak deneme fırsatı da veriyor.
    Apple Music ve Music Radyo şu an 110 ülkede kullanıma sunulmuş durumda. Ancak ne yazık ki şu an için Apple Music servisi Türkiye’de kullanıma açık değil. Puerto Rico, Tayvan, İsrail, Türkiye ve Angola gibi bazı ülkelerde Apple Music tam anlamı ile hizmete başlamış değil.
    Apple’ın sitesine baktığımızda (BURADAN) Türkiye için sadece “iTunes Match” yer alıyor.
    Güncellemeyi yapan Türkiye’de bulunan Apple mobil cihaz kullanıcıları, Apple Music bölümünde “Hesap” kısmında isim düzenlemesinden öteye gidemiyorlar. Yeni güncelleme ile ayrıca bazı hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de geliyor.
    Ayrıca kısa süre önce Tylor Swift, son albümü 1989’un Apple Music’de yer almayacağını açıklamıştı. Sebep olarak da Apple Music’in 3 aylık ilk ücretsiz sürede sanatçılara ödeme yapmayacak olmasıydı. Bu konuda Apple’dan açıklama geldi ve Apple, ücretsiz sürede de sanatçılara ödeme yapacağını duyurdu.
İşlem Yapılıyor
X