İOS Samsung Galaxy A5 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi Rusya’da sunuldu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Samsung Galaxy A5 için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi Rusya’da sunuldu

    Samsung’un ilgi gören modeli Galaxy A5 için güncelleme Polonya sonrasında şimdi de Rusya’da yayınlandı.

    Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemini kullanan firmalar, 2015 ile birlikte yeni akıllı telefon modellerini bu sürüm ile sunarken, ayrıca farklı modeller için güncelleme haberleri de gelmeye devam ediyor. Samsung, bu konuda öne çıkmaya çalışan bir firma olurken, üst seviye modelleri yanı sıra orta seviye modelleri de Android Lollipop güncellemesine kavuşuyor.

    Samsung’un güncelleme bilgisi gelen cihazlarından bir tanesi de Galaxy A5 olmakta. Bu akıllı telefon orta seviye özellikleri, metal çerçeve tasarımı ve premium görünümü ile geçtiğimiz sene sonbaharda gün yüzüne çıkmıştı. Akıllı telefon Türkiye ile birlikte dünya genelinde bir çok ülkede büyük ilgi görüyor.
    Yaklaşık bir aydan biraz uzun bir zaman önce Samsung Galaxy A5 (SM-A500FU) akıllı telefon için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesinin Polonya’da sunulmaya başlandığı bilgisi gelmişti. Şimdi de ikinci ülke Rusya oldu ve güncelleme Rusya pazarında bulunan Galaxy A5 akıllı telefon için yayınlandı. Ancak bu kez SM-A500F model numarası için geldi.
    Yeni güncelleme 920MB dosya büyüklüğüne sahip ve hem OTA yolu ile hem de KIES üzerinden yüklenebiliyor. A500FXXU1BOF5 yapım numarasına sahip olan firmware güncellemesi yapım tarihi ise 17 Haziran olarak görülmekte.
    Yeni Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi ile Google Materyal Tasarım gibi Lollipop’un yenilikleri gelirken, kilit ekranı ve bildirim alanında iyileştirme ve geliştirmeler, batarya ve performans açısından da geliştirmeler, bu yeni güncelleme ile sunuluyor.
İşlem Yapılıyor
X