Lütfen Okuyun...

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47394

    Lütfen Okuyun...

    Değerli arkadaşlarım,

    Forumumuz Ozmena.com ismi ve adresiyle 2002 yılının Aralık ayında kuruldu.

    Bir yıllık faaliyetimiz süresince birkaç kez Hackerlar tarafından saldırıya uğradık. Bunlar bizleri yıldırmadı, aksine bizleri birbirimize daha da bağlayıcı ve birleştirici oldu. Bu tür saldırılardan korunabilmek ve sizlerle daha güvenli bir ortamda buluşmak için VBulletin Forum’u seçtik. Şubat/2004 tarihinden bu yana yeni forumumuzla sizlerle beraberliğimize devam etmeye çalışıyoruz.

    Bu işe başlarken, yola çıkarken, tek başımıza idik. Şu anda birlikte olduğumuz arkadaşlarımızın bir kısmı o zamanlar yoktu. 2,5 ay gibi bir sürede 5500 geçen üye sayımız ile yani sizlerle birlikte daha da büyüdük, büyümeye devam ediyoruz ve edeceğiz.

    Bu yola çıkarken amacımız ve hedefimiz;

    Yasalara uyarak, Dostluk, arkadaşlık, kardeşlik ilişkileri çerçevesinde, Dürüstlük, samimiyet, açıklık, dayanışma ve bir bütünlük içerisinde, Saygı ve sevgi duygularıyla, Din, dil, ırk, cins, kültür, millet, renk, ….. ayrımı yapmaksızın,
    İnsanların onurları kırmadan, gururlarını zedelemeden, onları aşağılamadan, insanlara saygı ve sevgi duyarak,Elimizden geldiği ölçüde tecrübelerimizi ve bilgilerimizi sizlerin hizmetine, kullanımına sunmak,Bilmediklerimizi ise araştırıp öğrenerek sizlere aktarmak,Hep birlikte bilgilenmek, bilgilendirmek ve paylaşmak oldu.

    Başladığımız günden bu güne kadar asla bu ilkelerimizden taviz vermedik, birlikteliğimiz devam ettiği sürece de taviz vermeyeceğiz.

    Buradaki arkadaşlarımızın maddi, ticari hiçbir menfaati ve kaygısı yoktur. Hiç birimiz bu forumdan herhangi bir gelir elde etmiyoruz. Tam aksine farklı meslek gruplarından, değişik mevkilerde ve iş alanlarında çalışmakta olan arkadaşlarımız, kendi gelirden, zamanlarından fedakarlık ederek foruma katkıda bulunuyorlar. Ayrıca hiçbir arkadaşımız da birilerinin sözcüsü ve başkalarının yönlendirmesinde değillerdir. Herkes, istediği zaman Forum Kurallarımız çerçevesinde yazma özgürlüğüne ve iradesine sahiptir.

    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası başta olmak üzere tüm yasalara saygı duyarak ve uygulayarak, çalışmalarımızı ve araştırmalarımızı yaparak sizlere aktarmaya çalışıyoruz

    Yasal olmayan hiçbir çalışmamız yoktur.

    Bu kapsamda son zamanlarda Modül ve Kart olmadan şifreli yayınları çözmeye yönelik Emu çalışmaları ile Ozmena Ailesi’nin uzaktan yakından ilgisi yoktur.

    Bizler sadece, hazırlanmış ve piyasaya sürülmüş olan bu yazılımları, sizlerin sorunlarına çözüm bulmak anlamında, başka kaynaklardan sizlere aktarmaya çalışıyoruz.

    Ancak unutmayın ki Emu yazılımlar yasal değillerdir. Bu yazılımları hazırlayanlar da kullananlar da kanunlar karşısında suç işlemiş sayılırlar.

    Son yasal düzenlemeler nedeniyle, zaten Emu yazılım çalışmalarımız olmamakla beraber, hazır olarak piyasaya sürülen ve sizlere aktardığımız Emu yazılım dosyalarına artık Forumumuz’da yer veremeyeceğiz.

    Yaşadığımız çevrede, düzende ve toplum içerisinde, hepimiz yasalara uymak zorundayız. Aksi halde cezai müeyyidelerine katlanmak mecburiyetinde kalırız.

    Sizlerle birlikteliğimize devam edebilmek, daha çok şey paylaşabilmek adına, yasaların emrettiği şekilde davranarak kurallara uymak zorundayız.

    Bundan sonra bu tür konular ( yerli digital platformlar ) ile ilgili hiçbir çalışma yapmadığımız gibi forumdan da dosyalar sizlere aktarılmayacaktır. Sadece yayınlandığı yerlerin linkini vererek sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sizlerden de aynı hassasiyette davranmanızı bekliyoruz.

    Ayrıca Forum üzerinde kullanıcılara verilen link güvenilir ve test edilmiş dosyalar olması açısından TIGER UPLOAD benimsenmiştir.

    Bununla birlikte son 10 günden beri REKLAM amaçlı verilen DEPO adresi halen verilmeye devam edilirse ilgili mesajlarda düzeltme yapılacaktır. Fakat direk upload edilecek dosya olarak link verilirse herhangi bir sorun olmayacaktır.

    Saygılar, sevgiler.

    OZMENA GRUBU ADINA

    Forum Admin

    Özkan Dönmez
    Son düzenleme ozkandonmez; 25-04-2004, 04:43.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

  • Ulas55
    Banned
    • 12-02-2004
    • 1277

    #2
    Re: Lütfen Okuyun...

    eyvallah hocam aynen katılıyorum.yasa dışı hiç bir işimiz olmadı olamazda
    saygılar sevgiler. herkese......

    Yorum

    • hevalcano
      Junior Member
      • 03-04-2004
      • 411

      #3
      Re: Lütfen Okuyun...

      evet hocam bende aynen katılıyorum

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X