Alex de Souza 'ayrılabilirim' dedi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • maksudsahin
    Member
    • 08-07-2004
    • 2346

    Alex de Souza 'ayrılabilirim' dedi

    Alex de Souza 'ayrılabilirim' dediBrezilya'nın devlet ajansına konuşan Alex, Real Madrid'i çalıştıran eski hocası Lüksemburgo ile görüştüğünü doğruladı. Brezilyalı, Türkiye'den ayrılabileceğinin ilk sinyalini verdi.
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza lig bitiminde Türkiye'den ayrılabileceğini söyledi.

    Brezilya'nın devlet ajansı Agencia Estado'ya açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, bazı takımlarla görüşmeler yaptığını ilk kez dile getirirken, üç hafta sonra her şeyin netlik kazanacağını belirtti.

    Alex, Fenerbahçe'de mutlu olmasına rağmen Avrupa'nın ünlü kulüplerinden ciddi teklifler aldığını kabul ederken, menajerinin görüşmelerde bulunduğunu bildirdi. Real Madrid'i çalıştıran eski hocası Lüksemburgo ile Barcelona maçı öncesi konuştuğunu doğrulayan Brezilyalı yıldız, "Ancak bu konuda ayrıntıya girmek istemiyorum" ifadesini kullandı.

    Daum'a övgü

    Süper Lig'in, Alman Ligi'ne çok benzediğini, bunda da Türkiye'de çalışan Alman hocaların büyük rolü olduğunu kaydeden Alex, Teknik Direktör Daum'a da övgüler yağdırdı. Sambacı, "Türkiye'de bu kadar gol atacağımı açıkçası tahmin etmiyordum. Ancak hocam Cruzeiro'da nasıl oynuyorsam, bana aynı görevi verdi. İki forvetin arkası benim en başarılı olduğum yerdi. Bu durumun başarımda katkısı büyük" dedi.

    Galatasaray ile çok zorlu maçlar oynayacaklarını da söyleyen Alex, "Onları iki kez yenmek güç olacak. Çünkü kazanmak için tüm silahlarını kullanacaklar. Amacımız ligde dört puanlık farkı koruyup, sahamızda Galatasaray ile berabere kalarak şampiyonluğu yakalamak" diye konuştu.

    Kimdir?

    Doğum Tarihi: 14.9.1977
    Doğum Yeri: Coritiba
    Boy: 1.75
    Kilo: 73
    Oynadığı kulüpler: Fenerbahçe, Cruzeiro, Parma, Flamengo, Palmeiras, Coritiba

    AVRUPA'NIN EN BAŞARILI İKİNCİ BREZİLYALISI

    Fenerbahçe'nin bu sezonki performansında büyük rol oynayan Alex de Souza, Avrupa'nın da en başarılı ikinci Brezilyalı'sı konumunda. Lig, Avrupa ve kupa göz önüne alındığında 27 kez fileleri havalandıran 28 yaşındaki yıldız, Sporting Lizbon'da toplam 34 gol kaydeden sambacı Liedson'un gerisinde kaldı. Bu iki oyuncuyu toplam 25 gol kaydeden Interli Adriano ile 23 golü bulunan Real Madridli Ronaldo takip ediyor.(Milliyet)
İşlem Yapılıyor
X