Sunny Cihazlara Emu Yazılımı Sonrası Talimat

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • imkb
    Junior Member
    • 04-04-2004
    • 76

    Sunny Cihazlara Emu Yazılımı Sonrası Talimat

    1.-Cihazının kurulumu standart olarak; Türksat Lnb1’e bağlı ise cihazda DİSEqC A olarak, Hotbird Lnb2’ye bağlı ise cihazda DİSEqC B şeklinde ayarlanmıştır.Cihaz ayarlarında başka bir ayara gerek yoktur. Siz ayarlarınızı çanak antenizde mevcut Lnb-swice kurulumuna göre düzenleyiniz.
    Bu aşamada mutlaka cihazın kullanım kılavuzunu okumalısınız.

    2.-Cihazınızı resetleme orijinal ayarlara dönme ihtiyacı hisederseniz şifre çözücü sistem (emulatör) kapanır.
    Açmak için kumandadan menü, sistem kurma, OK, (fabrika çıkış şifresi) 0000,siz bunu değiştirebilirsiniz), dört adet kilit sisteminden KANAL KİLİTLİ yi açık duruma getirmelisiniz.

    3.-Cihazınıza atılan yazılım; modüllü cihazlarda veya haricen modüllerde Funkart’a gerek kalmadan kullanılacak şekilde hazırlandığından, funkartınızı kesinlikle cihazınıza takmayın. Aksi takdirde problem çıkartabilir. Funkart’a yüklettiğiniz şifreler cihazınızda mevcuttur. Funkart’ın auto özelliği bulunmadığından günde birkaç kez değişen Polsat kanallarını izlemek mümkün değildir.

    4.-Cihazınıza Polsat kanallarını (12322 H 27500-12360 H 27500) çözmek için auto yazılım atılmıştır.Toplam 23 civarında kanaldır.Animal Planet, Discovery, Playboy, Fox Kids ve diğerleri;sıralamada birbirlerine yakındırlar, başka sırada bulunan Discovery ya da Fox Kids i açamazsınız,şifre sistemi farklıdır, henüz çözülememiştir.
    Bu kanalların şifresi günde 3-5 kez değişir. Cihazınızı açtığınızda sinyal geliyor, [info (mavi tuş) ile sinyal seviyesi görülür] görüntü gelmiyorsa ve sağ üst köşede üzerinde bulunduğunuz kanalın şifreleme sistemi yanıp sönüyorsa kanal şifresi açık değildir, bazen de geç açılır.
    Çözümü: Playboy kanalının üzerine gelin ve 20sn.-1 dk arası hiçbir işlem yapmadan beklerken ön panelde bir hareketlenme sonrası kanal açılacaktır. Aynı TP’e dahil diğer 23 kanalı üzerinde beklemeye gerek kalmadan izleyebileceksiniz.

    5.- Polsat kanallarının haricinde kanalların şifreleri mevcut sisteme göre manuel olarak emu ya girilir. Cihazınızda emulatörü görebilmek, değişen şifreleri güncellemek veya eklemek için; ana ekranda boşken kumandadan sırasıyla, sarı-mavi-yeşil-menü yü arda arda tuşladığınızda şifre bölümlerini görebileceksiniz.Konu hakkında bilgiye sahip değilseniz kesinlikle şifreleri değiştirmeyin,silmeyin. Aksi takdirde bazen bir şifre değişikliği hatası asgari on,(bu sayı pakete göre değişkendir) kanalın açılmasına mani olmaktadır.
    Böyle bir değişiklik ihtiyacınız olduğunda servise ya da bilgisinden emin olduğunuz kişilere başvurun.

    6.- Dikkat..!
    Unutmayın ki; üyeliği yasal abonelik gerektiren paralı yayınları illegal yollarla; şifre ile izlemek, şifre kırmak, şifreleri yayınlamak, yayınlatmak, çoğaltmak yasaya aykırıdır,suçtur!..
    Herhangi bir bedel talep edilemez, bir menfaat karşılığında verilemez. Tüm bilgiler sırf deneme, bilgi ve test amaçlıdır. Daha sonra uydu alıcılarından silinecektir!..
    Son düzenleme ybæl©ik; 22-05-2004, 23:27.
İşlem Yapılıyor
X