yükleme talimatı

Kapat
Konu Kapalı.
X
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • DIGITEC
    Junior Member
    • 16-06-2005
    • 126

    yükleme talimatı

    2-3 3-2 5-5 7-8 8-7 kablo ile sorunsuz yükledim


    BİLGİSAYARDAN CİHAZA YÜKLEME TALİMATI




    İlk olarak bilgisayarınız ile uydu alıcınızı RS-232 SERİ PORT kablosu ile iletişim sağlayabilmeleri için gerekli olan bağlantısını yapınız.

    Uydu alıcınızın elektrik fişi prize takılı fakat uydu alıcınız Standby ( kapalı ) konumda iken bilgisayarınıza kaydettiğiniz kullandığınız uydu alıcınızın modeline uygun dosyayı açınız ve açmış olduğunuz bu dosyanın içinde ki SimpleUpload yükleme exe programını çalıştırınız. Ekrana yükleme program penceresi gelecektir bu pencereden sol taraftaki bölümden RS-232 SERİPORT kablosunu bilgisayarda ki bağlantı girişini seçin ( COM-1 , COM-2 gibi ) daha sonra yükleme program penceresinin sağ tarafında ki START butonuna tıklayınız ekrana gelen mesaj pencerelerindeki OK butonunada tıklayarak yükleme işlemini başlatınız.
    Yukarda ki işlemleri sırasıyla yaptığınızda yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme işlemi Uydu alıcınız kendi kendine kapanıp açılıncaya kadar devam eder, Uydu alıcınız Kendi kendine kapanıp açılınca yükleme işlemi sona ermiş olur.



    NOT :
    Yükleme işlemi sırasında kesinlikle bilgisayarınızdaki SimpleUpload yükleme exe programı üzerinde herhangi bir işlem yapmayınız.


    key menusune erisim: menu kanal kilidi ne 3453 yazıp emu aktif edilmiş olur aynı işlem takrarıda pasif hale getirir...

    CİHAZDAN CİHAZA YÜKLEME TALİMATI





    İlk olarak her iki cihazında kapalı olduğundan emin olunuz daha sonra RS-232 seriport kablosunun uçlarını her iki uydu alıcısınında arka panelinde bulunan SERIAL PORT girişlerine takınız.
    NOT :
    Seri port kablosunun uçlarının uydu alıcılarının arka panelinde ki SERIAL PORT girişlerine iyice takılı olduğundan emin olunuz !

    Yükleme işlemini başlatmak için ilk önce yükleme yapılacak uydu alıcısının elektrik fişini prize takınız. Uydu alıcınızın ön panelinde ki display de herhangi bir kanal numarası( P 0 0 1 gibi ) görünene kadar bekleyiniz, Yükleme yapacak olan uydu alıcısının ( Ana Cihazın ) elektrik fişini prize takınız.
    Yukarda ki işlemi yaptıktan sonra yükleme başlayacaktır. Yükleme yapılan uydu alıcısının ön panelin deki displayde sayısal numaralar ( 0000 ) dan itibaren artmaya başlayacaktır. Yükleme yapan uydu alcısının ön panelinde ki displayde ise sayısal numaralar ( n 0 0 0 ) dan itibaren artmaya başlayacaktır. Yükleme yapan uydu alcısının ( Ana Cihazın ) ön panelinde ki displayde ( E n d ) yazısını görene kadar bekleyiniz.
    NOT :
    Yükleme sırasında kesinlikle her iki uydu alıcısının da ön panelinde ki tuşlara veya uzaktan kumandanızda ki tuşlara basmayınız !!!!


    Konu önemliler arasına alınmıştır bilmeyenler için.
    Son düzenleme stone_heart19; 21-01-2006, 20:01.
İşlem Yapılıyor
X