BOZULAN SİNİR SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇEŞİTLEMELER

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    BOZULAN SİNİR SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇEŞİTLEMELER

    SİNİRİMİZ BOZULDU


    Ergün Gürsoy sinir sistemlerinin bozulduğunu ve tedavi için teşhisin doğru konulması gerektiğini belirtti. Teşhis yapma isteği doğru. Doğru doğru olmasına da tedavi ne olacak…Üzülerek belirtmemde fayda var. Şu an kullandıkları tedavi yöntemi yani “Telkin” biraz çağ dışı. Bunu ben söylemiyorum. Psikanaliz dehası Sigmund Freud söylüyor. Bakın ne diyor Freud;

    “Yaygın olarak kullanılan telkin ile tedavide en fazla dikkatimi çeken şey, bu metodları kullananların, belki de farkında olmayarak, hastalıkların kökünü kazımaya değil, belirtileri ortadan kaldırmaya çalışmalarıdır. Yani bu metodları kullananlar hastalığın temeline yönelecek yerde, belirtileri ile savaşmayı tercih ediyorlar. Bu bakımdan telkin ile iyileştirilen hastanın bir ara yatıştırıldıktan sonra hastalığının yeniden azıtmasına şaşmamak gerekir. Bu belirtilerden insanın etine batmış bir iğneyi çekip çıkartır gibi kurtulmak kabil değildir. Çünkü belirtiler şu yada bu nedenden ötürü, hastanın hayatının belirli bir anında bilincin denetiminden kurtulmuş ya da hasta tarafından kurtarılmış bastırılmış ve itilmiş psişik, zihinsel ve duygusal komplekslerin irade dışı ve bilinç dışı olarak dile gelişidir…”

    Kendi kendini telkin ederek olmuyor bu işler, psikanaliz şart…Kaldı ki “Fenerbahçe, Galatasaraylıların sinir sistemini bozdu" doğru bir teşhis de değil…İyice abarttılar ne olsa bizden biliyorlar. Takım tutma sevdası çocukken başlar. Psikanaliz tedavide çocukluğa inmek gerektiğini öneriyor.

    Nacizane tavsiyem sinir bozukluklarının sebebini Fenerbahçe’de değil, çocukluklarında yapmış oldukları yanlış seçimde arasınlar.

    Bu arada olur ha, mideniz bozulursa suçu lütfen bizde aramayın… Yediklerinizde arayın…
    LÜTFEN geretse kulak verin onun h şükürün h şaşın cümle alem gs lilerin sinirleri bozukkkk...eeee 2 lik başarı ama farkında değillerki bakın kutsal ittifakçıları bjk kaçıncı trabzon kaçıncı...yok ya bi fenerli olarak benimde sinirim bozuluyo...biz kimle rekabet edeceğizannsccu annsccu annsccu annsccu
İşlem Yapılıyor
X