Operasyon yakın

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • craz87
    Junior Member
    • 21-11-2005
    • 4

    Operasyon yakın

    Yedek kulübe farkı
    F.Bahçe, farklı yenildiği Milan maçı sonrası tam anlamıyla toz duman. Medyanın fazlaca şişirdiği 100 milyon dolarlık takım Süper Lig’de maçlarını bir şekilde kazanıyordu. Ancak Milan maçı sonrası takımın gerçek durumu belli oldu. Teknik Direktör Christoph Daum’un, “Bu kadroyla Avrupa’da başarı zor, hayal kurmayalım” düşüncesi doğru çıktı. Kadronun yetersizliği ve aradaki sınıf farkı, Milan maçında kendisini iyice gösterdi. Milan’ın yedek kulübesinde Vieri, Costacurta, İnzaghi, Rui Costa gibi dünya çapında yıldızlar varken, F.Bahçe yedek kulübesinde Olcan, Kemal, Can ve Semih gibi isimler yeraldı.

    “Reaksiyon gösteririm”
    F.Bahçe’de uzun süredir gündemde olan operasyon için Teknik Direktör Daum düğmeye bastı. Ocak ayında gönderilecek isimler Milan maçı sonrası Daum’un kafasında şekillenmeye başladı. Bu isimlerden Nobre ve Luciano’nun gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Milan maçından sonra yaptığı basın toplantısında oldukça sinirli olduğu gözlenen Daum’un, “Bazı futbolcular için G.Saray maçı, iyi bir reaksiyon gösterme maçı ollacak. Ancak göstermezlerse ben onlara reaksiyon göstereceğim” şeklindeki açıklaması, yapacağı muhtemel operasyonun ilk işaretleri olarak algılandı.

    > Servet dağıldı

    Milan maçında Shevchenko ile sık sık karşı karşıya gelen Servet, Ukraynalı yıldızın karşısında adeta dağıldı. Uzun süren sakatlığın ardından maç eksiği olan Servet’in hazır olmadığı görüldü. ¥ Fotoğraflar: Fehim Kayacan
İşlem Yapılıyor
X