Arkadaş Listem Nedir ve Neye Yarar / Kullanıcıları Engelleme Nedir?

Kapat
Konu Kapalı.
X
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • MentaL
    *Security
    • 01-03-2004
    • 8134

    Arkadaş Listem Nedir ve Neye Yarar / Kullanıcıları Engelleme Nedir?

    Arkadaş Listem Nedir ve Neye Yarar / Kullanıcıları Engelleme Nedir?

    Arkadaş listeniz size özel özelleşme imkanı sağlan bir özelliktir. Üye engelleme ise size özel mesaj atmasını engelleyen bir özelliktir.
    Bunlar nedir ve nasıl uygulanır detaylı anlatayım.

    Arkadaş listeme ekleme ve özellikleri :

    Forumda kendinize yakın hissettikleriniz veya arkadaşlarınızı listenize alabilir ve bunlara istediginiz zaman kolaylıkla özel atabilir, online listesinde arkadaşlarınızı rahatlıkla ayırabilirsiniz.
    İstediginiz üyenin, üye adına tıklayın ve ardından karşınıza çıkan pencerede " Arkadaş Listeme Ekle " kısmına tıklıyorsunuz ( bkz. Resim 1 )






    Karşınıza ADD penceresi gelecek ve bu kısımda GONDER'e tıklayacaksınız. ( bkz. Resim 2 ) Bu işlemden sonra kullanıcı arkadaş listenize eklenecektir.




    Özel yollamak için Kontrol panelinizin hizasında bulunan HIZLI LINKLER kısmına tıklıyoruz ve ardından arkadaş listemi aç'ı tıklıyoruz. ( bkz. resim 3)



    Açılan pencerede özel yollamak istediginiz arkadaşınızı işaretleyin ve ardından PM USERS kısmına tıklayın. Sizi özel mesaja yönlendirecek ve yapmanız gereken sadece özel mesajınızı yazmak.

    Arkadaşlarınız online listesinde belirgin şekilde olacaktır, üye isimlerinin yanında + işareti olacaktır. Bu işaret yer alan üye isimleri sizin arkadaş listenizde olan üyelerdir. ( bkz. resim 4 )



    Burada açılan sayfada sol tarafta yer alan menüden Arkadaş Ve Engelli Listesi menüsüne tıklıyoruz. ( bkz. resim 6 )

    Burada istediginiz arkadaşınızın veya engellediginiz üyenin adını tamamen silebilir ve ardından. Hangi kısmı güncellemek istiyorsanız Arkadaş listemi güncelle veya Engelli listemi güncelle butonuna basıyorsunuz. Listeden sildiginiz isim böylece kişisel listenizden silinmiş oluyor.








    * Özel Mesaj Atmaması İstediğim Üyeyi Nasıl Engellerim:

    Yukarıda anllatmış oldugum sıralama ile gidiyorsunuz, istemediginiz kişinin üye adına tıklıyor ve engelle kısmına tıklıyorsunuz.
    Böylece engellediginiz kullanıcı size hiç bir şekilde özel atamıyor ve ulaşamıyor.

    Kişiyi silmek için ise resim 5 ve 6 yı uyguluyorsunuz.
İşlem Yapılıyor
X