Üye Listesi Nasıl Görüntülenir Ve Püf Noktaları Nelerdir?

Kapat
Konu Kapalı.
X
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • MentaL
    *Security
    • 01-03-2004
    • 8134

    Üye Listesi Nasıl Görüntülenir Ve Püf Noktaları Nelerdir?

    Foruma üye olan kişileri bir arada görebilmek ve bazı özelliklerden yararlanmak için öncelikle yapmanız gereken, kontrol panelinizin hizasında bulunan üye listesi kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. ( Bkz. Resim 1 )



    Buraya girdimizde açılan sayfada önce ne gibi özellikleri kullanabiliriz onu görelim. İlk yapmamız gereken 2. resmi incelemek ve maddelerin anlamlarını, görevlerini resmin altında ki yazıda incelemek. ( Bkz. Resim 2 )





    1) Alfabetik Sıra: Bu kısım üye isimlerinin ilk harflerine göre aramanıza yarayan özellik. A-Z olarak alfabetik sıralama ile beraber # şekline tıkladıgınızda Rakam ile ve şekiller ile başlayan nickleri sıralar. 0-9 arası ve " é !^+&%&/()=?_$½ gibi..
    2) Kullanıcı Adı Sıralayıcı: Bu kısma tıkladıgınızda alfabetik sıradan tersden düze doğru veya düzden terse doğru listelemeye yarayan bir özellik.
    3) Giriş Tarihi Sıralıyıcı: Bu kısma tıkladıgınızda, ilk foruma üye olanlardan son üye olana doğru sıralanır, tekrar tıkladıgınızda son üye olandan ilk üye olan kişiye doğru sıralanır.
    4) Üye Arama: Sayfanın sağ köşesinde bulunan üye arama(Search Nember) kısmına tıkladıgınızda Manuel üye arama özelligine geçiceksiniz, istediginiz üyenin tam adını veya yakın üye adınız yazabilirsiniz.
    Örneğin: Mental yazabilirsiniz veya Ment yazarsınız bu şekilde ise ment ile başlayan tüm nickleri sıralar.
    5) Mesaj Sayısını Sırala: Bu özellige tıkladıgınızda en yüksek mesaj sayıları olan üyelerden, en az mesaj sayısı olan üyeye kadar sıralar. Tekrar tıkladıgınızda listeyi bu sefer tersine listeler.
    6) Manuel Sayfa Listele: Bu kısımda görmüş oldugunuz sayfa sayılarına tıklayarak manuel üye inceleme listesi olarak kullanabilirsiniz. Yalnız bunun çok zor ve uzun bir işlem olmasından dolayı, alfabetik arama veya manuel tarama özelligini kulanmanızı tavsiye ederim.
    7) Son Ziyaret Sıralayacısı: Son ziyaret kısmına tıkladıgınızda, en son forumu ziyaret eden üyeden, uzun süre giriş yapmamış üyeye doğru sıralama yapar, tekrar tıkladıgınızda liste bu sefer tersine listeler.

    ** Bu listede gördügünüz üye adlarının üzerine tıklayarak profillerini görebilirsiniz.
    Avatarlarını, yaş gibi diğer bilgilerini üye listesinden takip edebilirsiniz.

    UYARI: Hızlı mesajlaşma özelligi kapalıdır forumumuz da, bu yüzden burada bulunan MSN/YAHOO/ICQ/AOL gibi simgelerin üzerlerine tıkladıgınızda sayfa görüntülenemiyor hatası verecektir.
İşlem Yapılıyor
X