Sanal alemde Kapadokya gezisi...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Sanal alemde Kapadokya gezisi...




    Nevşehir'in Uçhisar Beldesi'ne yerleştirilecek olan hareketli ve sabit kameralarla Kapadokya'nın en önemli turizm merkezi internet ortamında gezilebilecek.

    Uçhisar Belediye Başkanı Mustafa Zuhal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, peribacaları ve kayadan oyma kiliseleri ile her yıl yüzbinlerce turisti ağırlayan Kapadokya Bölgesi'nde yerli ve yabancı turistlerin Uçhisar Beldesi'ne yoğun bir ilgisinin olduğunu söyledi. belediye Başkanı Zuhal, Kapadokya Bölgesi ve Uçhisar Beldesi'nin tanıtımı amacıyla 2006 yılı içerisinde bir dizi çalışma yapacaklarını ve bunların başında da beldelerinin sanal alemde gezilebilmesinin geldiğini ifade etti. Bu amaçla Uçhisar kalesi, Güvercinlik Vadisi ve Ak Vadi'ye 3'ü sabit 6 tanesi de hareketli olmak üzere toplam 9 kamera yerleştireceklerini kaydeden Belediye Başkanı Zuhal, "Bu kameralardan elde edilecek olan görüntüleri internet ortamına taşıyacağız. Bu sayede dünyanın her yerinden insanlar istedikleri zaman beldemizi gezebilecekler" dedi.

    Çeşitli firmalardan bu konu için teklifler aldıklarını hatırlatan Zühal, "Bu yıl içerisinde mutlaka bu işi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Yaklaşık 30 bin YTL dolayında bir harcama gerektiren projenin Uçhisar Beldesi'nin tanıtımı açısından da son derece önemli olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

    İHA.
İşlem Yapılıyor
X