Neotion Box 1000 s

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • pruva
    Junior Member
    • 13-11-2004
    • 5

    Neotion Box 1000 s

    Arkadaşlar merhaba.
    RedLine 14500 ayarında olduğu söylenen ve çok iyi bir makina olduğu hakkında görüşler okuduğum bu cihaz ile ilgili, sizlerle paylaşmak istediğim sorunlarım var. En büyük sorun ise Türkçe forumlarda Neotion 1000 s cihazıyla ilgili pek fazla bilgi bulunmaması. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Neotion.com v.s pekçok siteyi dolaştım. Neotion'a ingilizce mesaj gönderdim ve cevabı çok basitti."SATICINIZLA GÖRÜŞÜN" diyorlardı. Ama ben bu cihazı Türkiye'den almadım ki, cihaz bana Fransa'dan geldi.
    full-x lerde ve pek çok yerde şifre var. şifrenin ne olduğunu bulamadım, pek çok sitede master şifreleri veriyorlar ancak bu cihaza(Neotion box 1000 s) ait olanı bulamadım. Şifreli kanalları otomatik uydudan update eder diyorlar bunuda beceremedim. Hotbird-Astra ve Türksat'ta günlerdir duruyor. şifresiz kanala alıp kapatıyorum receiverı, ön panelde NAIL diyor ama şifreli kanalları çözmüyor. Dahası Türksat ta bir tane bile kanal bulamadı.20 tane transponder var diyor ama kanal yok.Turksat bomboş. Astra ve hotbird tarattım ve nedense her kanaldan ikişer tane oldu.Fabrika ayarlarına dönüp tekrar taratırım diye düşündüm. Reset attım ama kanallar hala yerinde duruyordu.Reset atarken şifre sormuyor allahtan. Yoksa şifreden falan haberim yok.
    Pozisyoner kullanıyorum, zaten 3 tane uydu var listede. T.sat,hotbird ve astra, kumandadan pozisyoneri ve çanağı hareket ettirmeyi buldum. kanalları zaten nedense içinde otomatik veriyor. çanak hotbirde iken cihazı kapatınca astra'ya otomatik dönüyor. bir yerlerde "herzaman şu kanalla (uyduyla)" başla diye bir yer var orayı deaktif etmeye çalıştım olmadı. ( ù ) simgesi var normalde, eğer buraya dokundunmu bu simge bulunamıyor. ben nerede bırakırsam orada kalsın istiyorum ama olmuyor.
    Birde çok zor bir menü var. Kanalları isme göre bulamıyorum. Bana, ekranda SAT kısmına basıp uydu seçtiğimde paketlerin isimlerini veriyor ve her paket içinde ayrı kanallar mevcut ancak benim istediğim kanalın hangi pakette olduğunu bilmiyorum + hepsi seçeneğini seçtiğimdede 1000-2000 kanal içinde istediği aramak zorunda kalıyorum. Zaten belli bir süre sonra sıkılıp bırakıyorum.
    Kanalları bulmak için image mi ne koymak gerekiyormuş. Bunu nasıl koyacağımızı anlatan bi yerde yok. my-neotionbox.tv v.s adreslerde update etmeyi gösteriyorlar. Tamam bende update ettim makinayı(en azından bunu becerebildim) ama kanal koymak, şifreleri çözdürmek, master şifresiyle veya adult şifresiyle programları açmak konularında başarılı olamadım.
    Uzun lafın kısası-kısa lafın özü, ne tür bir belaya bulaştım hala anlayamadım. Pek çok yerde bu cihazdan övgüyle sözediyorlar ama ben bu övgüyü hakedecek bi şey bulamadım. Bunun sebebi ben bu işi çözemediğim içinde olabilir, Hemen makinayı kötüleyip kenara atmak istemem.
İşlem Yapılıyor
X