Türk spor tarihinin EN KUVVETLİ Başkanından

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • birtanfb
    Junior Member
    • 14-12-2005
    • 489

    Türk spor tarihinin EN KUVVETLİ Başkanından

    İşte Aziz YILDIRIM'ın açıklamaları;


    "Heyecanlıyım, herkese çok teşekkür ederim. İnşallah 3 yıl sonra da buraya geldiğimizde yüzümüzün hakkıyla geliriz buraya. Fenerbahçe Koleji için sözümüz var çalışmalarımız devam edecek. Hiçbir zaman sosyal olayların karşısında değilim tam tersi yanındayım. Şimdi 3 yıllık bir dönem başlayacak. Geçmişin hesabını verdik. Geçmişte 3 tane şeye önem verdik. Birincisi sportif başarı, ama bunun için tesisleşme gerekti, buna önem verdik. Fenerbahçe’nin diğer bütün malları nasıl bize aitse stadı da alacağız. Bugün stadın sadece yıllık geliri 38 Milyon dolar. Bu Fenerbahçe’nin taraftarı ve kongre üyeleri sayesinde. Telsim ve Migros’a teşekkür ediyoruz, stadın yapımında yaptıkları katkı için, fakat onların yaptığı katkı kadar kulüp de katkı yaptık. Maraton ise tamamen bizim çabamızla oldu. Galatasaray yönetimi kampanyasında 1.5 milyon dolar toplandı. Biz 21 bin kart sattık burdan 1.4 milyon dolar gelir elde ettik ama daha başındayız 100 bin kart p***emiz var. Bütün Fenerbahçelilere söylüyorum, bu kartı imkanları olan herkes alsın. Şu an ki görüşmelerimiz bu kart müthiş bir kart olacak ve debit kart denilen banka kartı olarak da bu kart kullanılabilecek. Bugünkü bütçe 125 Milyon dolar, ben bu kartı samimi olarak söylüyorum, Fenerbahçe’nin geleceği bu karttır. Dünya Kulübü tek olacak ve gerçekten ben bunu görüyorum o da Fenerbahçe olacak.

    Devlet isterse bu küfrü bitirir, yeter ki istesin. İstanbul İl Güvenlik Spor Kurulu’nda hiç bir kulüp taraftarına bilet vermeyecek dendi, biz bunu uyguluyoruz. Geçmişte verdik bunu da kabullenebiliriz ama 2 yıldır bunu kaldırdık. Her seferinde söylüyorum yine söyleyeceğim. Bunu düzeltmek çok kolay. Fenerbahçe’de 10, Galatasaray’da 10 kişi. Bunları alın cezasını verin. Sayın Yıldırım Demirören çıkıyor kürsüye Beşiktaş etiğinden bahsediyor, biz bunu yaşadık gördük. Biz bunu 1996 yılında gördük. O zaman sayın başkanımız Ali Şen’e küfür ediyordu. Sayın başkan Süleyman Seba bir hafta sonra o küfür eden taraftarın ortasına gitti, küfürü susturdu. İşte Beşiktaş etiği lafla olmaz, böyle olur. Serdar Bilgili’yi gönderdiler, onu da gönderecekler haberi olsun.

    100. yılımızda Chelsea, Real Madrid, Milan’ın katılacağı bir 4’lü turnuva yapacağız.

    Önümüzdeki 3 yıl için korkuyorum. Türk insanın yapısında var: İnsanları aşağı çekmek. Benim korkum bu, diğerlerini aşarız. Kulübü kurumsal hale daha iyi götürmek için 2 yeni arkadaş alıyoruz yönetime. Diğer arkadaşlarımda bir değişiklik yok. Yönetici arkadaşlarımın hepsine hem sizin adınıza hem kendi adıma teşekkür ederim. Yapılan herşeyi beraber yaptık."


    beer beer beer beer beer beer
    TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM
    beer beer beer beer beer beer
İşlem Yapılıyor
X