Telekom'dan KARNE HEDİYESİ...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Telekom'dan KARNE HEDİYESİ...

    Telekom'dan KARNE HEDİYESİ
    Türk Telekom, Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirilen proje çerçevesinde İstanbul'daki lise 1. ve 2. sınıf öğrencileri arasından en başarılı 495 öğrenciye ''Son Sürat Teknoloji Paketi'' ödülü verdi.

    Türk Telekom İstanbul Yakası İl Müdürü Mehmet Beytur, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığıyla çeşitli projeler yürüttüğünü kaydetti.

    Bakanlık ile Türkiye genelinde 5470 lise 1. ve 2. sınıf öğrencileri arasında en başarılı öğrencilere, bir adet bilgisayar, bir adet ADSL modem ve bağlantı ücreti alınmaksızın ilk 3 ayı ücretsiz ADSL hizmetinden oluşan ''Son sürat Teknoloji Paketi'' hediye ettiklerini kaydetti. Bu çerçevede İstanbul'da da Anadolu ve Avrupa yakalarında olmak üzere 495 başarılı lise öğrencisine teknoloji paketi hediye edeceklerini belirten Beytur, kampanyayla öğrencilerin iletişim ve bilişim teknolojilerini kullanarak başarılarını katlamalarını ve ülkemizin geleceğine destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

    İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Karabulut da çağımızın iletişim ve bilişim teknolojileri çağı olduğunu dile getirerek, Türk Telekom'un başarılı öğrencileri ödüllendirmek için verdiği teknoloji paketinin diğer öğrenciler için de bir teşvik unsuru olacağını belirtti. Karabulut, Türk Telekom'a teşekkür ederek, çağımızda her eğitim kurumu ve evde bilgisayar ve internetin olması gerektiğini vurguladı.

    Törende daha sonra İstanbul'daki 495 başarılı öğrenci adına 30 öğrenciye ödülleri verildi. Türk Telekom'u tanıtan bir multivizyon gösterisinin de sunulduğu törende, İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden oluşan Sade Saz Grubu İstanbul şarkılarının seslendirildiği bir konser verdi.

    (aa)
    Son düzenleme TA2CCC; 20-06-2006, 11:15.
İşlem Yapılıyor
X