Tekke Berlin'e mi gidiyor?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • seyfi
    Junior Member
    • 04-01-2005
    • 99

    Tekke Berlin'e mi gidiyor?

    Marcelinho'nun Trabzonspor'a gelmesi durumunda Fatih Tekke'nin Hertha BSC Berlin kulübüne geleceği kaydedildi.
    Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Haşim Seyitoğlu'nun başkent Berlin'e gelerek Hertha BSC Berlin'de oynayan Brezilyalı Marcelinho'nun transferi konusunda görüşeceğini yazdı.

    Haberde, Marcelinho'nun Trabzonspor'a gelmesi durumunda Fatih Tekke'nin Hertha BSC Berlin kulübüne geleceği kaydedildi.

    ''Türkler bugün uçarak geliyor'' başlığıyla verilen haberde, Seyitoğlu'nun 1 Amerikan doları üzerinde uçan fotomontajlı görüntüsüne yer verildi. Seyitoğlu'nun, kulübün menajeri Dieter Hoeness ve Marcelinho'nun danışmanı Joseph Lee ile görüşeceği belirtildi.

    Lee, bu konuda gazeteye yaptığı açıklamada, ''Temas halindeyiz ve görüşüyoruz, bu doğru. Ancak ne zaman bir sonuca ulaşabileceğimizi bilmiyorum'' dedi.

    Hoeness de görüşmeleri doğrulayarak, Trabzonspor'dan somut bir teklif aldıklarını ve bunu ayrıntılarıyla incelediklerini söyledi.

    Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Sebastio Lazaroni'nin Marclinho'yu iyi tanıdığı, Marcelinho'nun Trabzonspor'a gelmesi durumunda Fatih Tekke'nin Hertha BSC Berlin kulübüne geleceği kaydedildi.

    Gazetede aynı sayfada ''Ailton hemen Hertha'ya gelmek istiyor'' başlığıyla verilen diğer bir haberde de, Ailton'un, ''Herkes Beşiktaş'ta mutlu olmadığımı biliyor. Yurdum olan Almanya'ya dönmek ve 2 yıl daha oynamak istiyorum. Hertha, hemen gitmek istediğim harika bir kulüp'' şeklinde konuştuğu belirtildi.

    Ailton'un Beşiktaş ile olan sözleşmesini her an fesh edebileceği ifade edilen haberde, tazminat olarak 200 bin avro alması konusunun gündemde olduğu, para talebinin de Hertha BSC Berlin'i zorlayacak boyutlarda olmadığı görüşüne yer verildi.

    Bild gazetesi de, Hertha BSC Berlin'in Marcelinho'yu satmak istediğini, Trabzonspor'un transfer ücreti teklifini 1,8 milyon avro'dan 2,3 milyon avro'ya yükselttiğini, ancak Marcelinho'nun Berlin'de kalmak istediğini yazdı.

    __________________
İşlem Yapılıyor
X