Öss 1.sinden anlamlı davranış.

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • MaXSpeeD
    Member
    • 13-05-2004
    • 1654

    Öss 1.sinden anlamlı davranış.




    Öğrenci Seçme Sınavında (ÖSS) dil puanı türünde yerleştirme puanıyla birinci olan İsa Kerem Bayırlı, gittiği dershanenin hediye ettiği 5 bin YTL'lik çeki, UNICEF'e bağışladı. Parkorman'da düzenlenen törene, annesi Zeynep, babası Mehmet ve kardeşi Çağdaş ile katılan İsa Kerem Bayırlı, Antakya Nihal Turgut Anlar Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olduğunu söyledi.

    ÖSS'ye hazırlanırken gittiği dershanenin birinci olması dolayısıyla kendisine bazı hediyeler verdiğini belirten Bayırlı, ''Verilen para ödülünü benden daha fazla ihtiyacı olanlara vermeyi düşündüm. Çocuklara yardım etmek için UNICEF'i seçtim. Dünyadaki sorunları ancak sağlıklı ve huzurlu yetişen bir neslin çözebileceğine inandığım için çeki UNICEF'e bağışladım'' dedi.

    Başarısını kararlı ve disiplinli çalışmasına borçlu olduğunu ifade eden Bayırlı, ''Bu tür sınavlara çalışmak insandan çok şey alıp götürüyor. İyi bir gelecek kurmak için bunlara göğüs germek gerekiyor'' dedi. Bayırlı, sınava hazırlanırken maç, sinema, gezme etkinlikleri karşısında ders çalışmayı tercih ettiğini anlatarak, ''Tercih yapmak zor oluyor ama irademin güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben işimi yaptım ve çalıştım'' diye konuştu. İsa Kerem Bayırlı'yı tebrik eden BİL Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydın da, BİL Dershanesinin eğitim kalitesini Anadolu'nun her yerine yaydığını söyledi.

    ''Bunun en canlı örneği karşınızda'' diyen Aydın, Bayırlı'nın eğitimi boyunca yanında olacaklarını, üniversiteden mezun olduktan sonra da BİL eğitim kurumları bünyesinde görev vereceklerini bildirdi. Konuşmaların ardından Aydın, İsa Kerem Bayırlı'ya 5 bin YTL değerinde çek ile bir diz üstü bilgisayar hediye etti. Bayırlı da, 5 bin YTL değerindeki çeki UNICEF Milli Komitesi İstanbul Bölge Müdürü Adile Soykalan'a takdim etti. Soykalan da Bayırlı'ya UNICEF rozeti taktı.


    Okul arkadasım isayı bu başarısı ve örnek davranışından dolayı kutluyorum.
İşlem Yapılıyor
X