OZMENA Forum Bildirisi...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47395

    OZMENA Forum Bildirisi...

    Kurulduğumuz günden bu güne kadar forum kurallarında da belirttiğimiz üzere okumasını bilenler tarafından bilinen bir forum kuralımız vardır.

    1 - Din, politika, ırkçılık, siyasi propoganda, hakaret anlamında, ahlaka aykırı, küfürlü yazılar yasaktır. Her türlü dini yada siyasi istismar mesajları fark edildiği yada yöneticilere bildirildiği takdirde mesajın silinmesine müteakip üye uyarılmadan banlanacaktır.
    Şimdiye kadar ırk,cins,grup,din,politik düşünce , siyasi kanat ayrımı yapmadan işletmeye çalıştığımız forum faaliyetleri malesef bazı kişilerce istismar edilmektedir.

    Bu kurala rağmen , uygun olmayan faaliyet içinde olan mesaj yazan topic açanlar fark edildiği anda silinmekte yazan üye derhal banlanmaktadır (Ülkemize ve milletimize karşı olan saldırılar hariç tutulmak üzere)

    Bir süreden beri bazı insanlar türk-kürt meselesini gündeme taşımak istemekte, bir kısmı ülkücü kanatta olan kişileri kışkırtmakta, bir kısmı dini yönden bir politika ile forum üzerinden birilerine yada gruplara dil uzatmaktadır.

    Bu forumun kurucusu olarak ben ve diğer arkadaşlarımın tek bir amacı vardır, "HOBİMİZ OLAN DİGİTAL UYDU SİSTEMLERİNDE, ÜRETİCİ İLE SON KULLANICIYI BARIŞIK TUTMAK, SON KULLANICILARA ÜCRETSİZ DESTEK VERMEK" başkaca bir amacı yoktur bu forumun.

    Bu forumu siyasi manada hiç bir grubun kullanmasına izin veremeyiz, siyasi manada çalışan başka mekanlar vardır, lütfen bu kişiler gitsin ve orada faaliyet göstersin.

    Bilgilerimiz ve sunulan bilgiler uluslararası bilgilerdir, belli bir zümreye yada siyasi akımla alakası yoktur, kimsede iliştirmeye çalışmasın.

    OZMENA da dün dündür bugün bugündür mantığı yada zihniyeti yoktur, dün ne demişsek bu gün de onu demişizdir. Kimsede bu anlatımdan oldukları yerde kaldılar manası çıkartmasın...dün ak dediğimize bu günde ak diyoruz, yoksa kendi kendini yalanlayan bir çok mekan vardır.

    OZMENA forum olarak, hiçbir ırk,renk,din, siyasi görüşle bir alakamız ve ilgimimiz olmadı olamayacaktırda. Bize kendi tarih ve kültür mirasımız yeterde artar bile. Şanlı ejdadımızın bizlere bıraktığı vatan ve millet bilinci ilede özel yaşantılarımız devam etmektedir. İstiklal marşlı her okunduğunda hala tüylerimiz diken diken olmaktadır.

    Bizler ve bu forum farklı ithamlarla sürekli bir şekilde gündemde bırakılmak istenen mevzuları haketmemekteyiz, siz üyelerimizden ricamız bu kişilere dur derken sizlerinde bizlere yardımcı olmanız ve konu sapmalarının hep birlikte önüne geçmemizdir.

    OZMENA forum çatısı altında, doğudan batıya, kuzeyden güneye bir çok görevli arkadaşımız vardır. Bu forum hiçbir zaman kelleci olmadı olmayacakta, çünki bizim işimiz siyaset değil sadece UYDUCULUK HOBİ miz ile ilgili olarak faaliyet göstermektir.

    Son olarak, meydana gelen yada gelecek hadiselerde bizler soğukkanlılığımızı korumak zorundayız, lütfen sizlerde bu bilinçle hareket ederek bu tarz forumu, hiç alakası ve ilgisi olmayan konularla meşgul edecek kişiler karşısında bilinçli davranınız.


    Sevgilerimle.
    Son düzenleme ozkandonmez; 17-08-2006, 23:57.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X