PFDK DAN GS VE BJK YE CEZA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • nail40
    Member
    • 20-03-2006
    • 1528

    PFDK DAN GS VE BJK YE CEZA

    PFDK'dan takımlara yüklü faturaProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu önceki hafta stadlarda meydana gelen olaylar yüzünden kulüplere ceza yağdırdı. Cezadan en büyük payı Beşiktaş, Trabzonspor ve G.Saray aldı.22 Ağustos 2006 18:37Yazı boyutunu büyütmek için
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 85 bin, Trabzonspor'a 50 bin, Galatasaray'a da 10 bin YTL para cezası verdi. Kurul, Beşiktaş Kulübü'ne, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında, müsabaka alanına spor ahlakına aykırı, tahrik edici, aşağılayıcı pankart açmak suretiyle talimatlara ağır bir şekilde aykırı davranışta bulunması nedeniyle 75 bin YTL, ayrıca Gaziantepspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle de 10 bin YTL para cezası verilmesini kararlaştırdı. PFDK, Galatasaray Kulübü'ne, Kayserispor ile oynanan maçta çıkan saha olayları nedeniyle 10 bin YTL, Trabzonspor Kulübü'ne de Vestel Manisaspor karşılaşmasında çıkan saha olayları yüzünden 50 bin YTL para cezası verdi.

    Kurulun verdiği diğer cezalar ve süreleri de şöyle: 4 maç: Mehmet Yılmaz (Adana Demirspor) 2 maç: Sinan Közen (Yimpaş Yozgatspor 20 bin YTL: Antalyaspor Kulübü, Sakaryaspor Kulübü 15 bin YTL: Denizlispor Kulübü 5 bin YTL: Erzincanspor Kulübü, Erzurumspor Kulübü 4 bin YTL: Giresunspor Kulübü 3 bin YTL: Kırıkkalespor Kulübü 2 bin 500 YTL: Çaykur Rizespor Kulübü, Cizrespor Kulübü, İnegölspor Kulübü 2 bin YTL: Kartalspor Kulübü Bin YTL: Cizrespor Kulübü, Eyüpspor Kulübü, Darıca Gençlerbirliği Kulübü.

    NOT: BJK VE GS nin almanya da yaptığı maçta açılan o çirkin pankart için verdiği ceza ile fenerbahçe nin almış olduğu 250 bin liralık ceza oranı karşılaştırıldığında almanya daki maçtaki açılan pankart daha ağır ve küfür olmasına rağmen verilen ceza malesef hafif kalmıştır. Ulusoy federasyonu yine taraflı davranmış yine fener taraftarını karşısına almıştır. Eğer ceza verilecekse eşit olarak dağıtılmalıdır sonra çıkıpta fener taraftarı beni sevmiyor diye sızlanmanın da anlamı yoktur.
İşlem Yapılıyor
X