’’ADİL DÜZEN, ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ’’

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • pc brederse
    Junior Member
    • 02-09-2005
    • 208

    ’’ADİL DÜZEN, ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ’’

    ’’ADİL DÜZEN, ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ’’
    08 Eylül 2006 Cuma
    Kulübümüz Başkan Vekili Nihat Özdemir, Antalyaspor ile oynayacağımız maçı kazanarak moral bulmak istediklerini söyledi.. Federasyon ile ilişkilerini ve transferleri değerlendiren Nihat Özdemir, taraftarımıza da çağrıda bulundu. Nihat Özdemir, Antalyaspor’un iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Geçen hafta hazırlık maçında Beşiktaş’ı yenerek güçlerini gösterdiler. Rakibi çok ciddiye alıp, karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Randers maçı öncesi iyi bir prova olacağını umuyoruz. Ligde kendi sahanda da deplasmanda da kolay maç yok. Bu sezon Turkcell Süper Ligi’ne yükselen Antalyaspor, ligde kalmak isteyecektir. Kendi sahamızdaki maçta 3 puan alıp, Randers maçı öncesi moral bulmak istiyoruz."
    "6 KALİTELİ YABANCIMIZ VAR’’

    Türk futboluna katkı yapacak yabancılar transfer ettiklerini dile getiren Özdemir, "Futbol Federasyonu’ndan yabancı sınırlaması konusundaki talebimiz rağbet görmedi. Şu anda Avrupa arenasına baktığımızda bütün takımlarda yabancı sınırlaması olmadığını, 10’un üzerinde yabancı futbolcuya sahip olduklarını görüyoruz. Biz yabancı sayısı arttırıldığı zaman, öyle etraftan yabancı futbolcu toplamayacaktık. Türk futboluna özellikle Avrupa kupalarında katkı yapacak kaliteli oyuncular alacaktık, ama federasyondan önerimiz rağbet görmedi. Biz de 6 kaliteli yabancı oyuncu aldık. Kadromuzdaki 6 yabancı da Avrupa’daki tüm kulüplerin sahip olmak isteyeceği futbolculardır. Bu futbolcular Türk futboluna ve Fenerbahçe’ye hem Turkcell Süper Ligi’nde, hem Avrupa’da hem de Fortis Türkiye Kupası’nda çok önemli katkıları olacak.’’
    "ADİL DÜZEN, ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ’’

    Başkan vekilimiz Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü ile Futbol Federasyonu arasındaki ilişkilerle ilgili bir soru üzerine, "Futbol Federasyonu’ndan adil düzen, adil yönetim istiyoruz’’ dedi.
    Her takıma eşit mesafede olunması durumunda Fenerbahçe Kulübü’nün federasyonla sorununun olmayacağını kaydeden Nihat Özdemir, "Futbol Federasyonu Başkanı, başkan vekilleri, yöneticileri, her takıma eşit mesafede oldukları görüşlerini savunuyor. Açıklamalarında, ’Her takıma eşit mesafedeyiz’ diyorlar. Açıklamalarıyla yaptıkları hareketler arasında uyumluluk varsa, her takıma aynı mesafede davranıyorlarsa, Fenerbahçe Kulübü ile federasyon arasında sorun olmaz’’ şeklinde konuştu.
    "APPİAH ÖNEMLİ BİR OYUNCU’’

    Nihat Özdemir, bu hafta 3 maçlık cezası sona erecek olan Appiah’ın Fenerbahçe için önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Appiah’ın Fenerbahçe’ye önemli katkılarda bulunduğunu kaydeden Özdemir, "Appiah çok önemli bir oyuncu. Tüm Avrupa kulüplerinin sahip olmak istediği bir oyuncuyu biz her hafta tüm Türk futbolseverlerine izlettiriyoruz. Appiah’ın daha Fenerbahçe’ye çok katkıları olacak’’ dedi.
    "TARAFTAR OYUNCULARI SONUNA KADAR DESTEKLESİN’’-

    Özdemir, taraftarların takımın başarısında her zaman büyük önemi olduğunu belirterek, "Hem lig, hem UEFA Kupası, hem de Fortis Türkiye Kupası’nda takıma en önemli katkıyı taraftarımız yapacak’’ diye konuştu.
    Bu sezon bazı maçlarda bazı taraftarların oyunculara tepki göstermesini doğru bulmadıklarını ifade eden Nihat Özdemir, "Bunlar doğru şeyler değil. Fenerbahçe’nin her oyuncusuna maçın başından sonuna kadar taraftarımız destek olmalı. Taraftarımızı yarınki maça bekliyoruz. Ne olursa olsun sonuna kadar takıma sahip çıksınlar, destek versinler’’ diyerek sözlerini tamamladı.
İşlem Yapılıyor
X