"Hüseyin yurt dışına çıkmalı"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "Hüseyin yurt dışına çıkmalı"


    "Hüseyin yurt dışına çıkmalı"

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, lige verilen arada futbolcularını hem fiziksel, hem de psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyor. Doğan, futbolcularına, "Benimle her türlü sorunu konuşabilirsiniz. Bunun yanında size verdiğin tüm talimatları harfiyen yerine getirmelisiniz. Herkes hak ettiğinin karşılığını alacak" dedi.
    "HERKES KURALLARA UYACAK"
    Futbolcularından tüm kuralla uyulmasını isteyen Doğan, "Milli maç nedeniyle lige verilen arada ilk defa sizinle bu kadar birlikte çalışma imkanı bulduk. Ben hepinizi çok seviyorum. Beni tanıdıkça bunu iyi anlayacaksınız. Eğer ekmek paramızı bu işten kazanıyorsak, aldığımızın paranın karşılığını vermeliyiz. Akşamları erken yatacağız. Çalışmalarımızı asla aksatmayacağız. Biz bir aileyiz. Buna göre herkes birbirine yardımcı olacak. Çalışmadan asla kazanılmaz. Delikanlı insanları çok severim. Her konuda size yardımcı olmaya hazırım. Tüm sorunlarınızı benimle paylaşabilirsiniz. Önümüzde uzun bir maraton var. Eksikliklerimizi biran önce gidermemiz gerekiyor" dedi.
    TESTLER DEVAM EDİYOR
    Teknik Direktör Doğan futbolcularına uyguladığı testlerin bundan sonrada devam edeceğini belirterek, "Takımın genel durumu iyi. 2 futbolcunun yağ oranında fazlalık var. Bu arkadaşlarda çalışıp eksikliklerini giderecek. Sorunların üzerine gitmezsek çözüm bulamayız. Antrenmandan arda kalan zamanlarda mutlaka iyi bir şekilde dinlenmemiz gerekiyor. Kendimizden fedakarlık yapmaya alışmalıyız" diye konuştu.
    ŞİMŞEK: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"
    Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek ise, şampiyonluğun en güçlü adayın Trabzonspor olduğunu iddia etti. Teknik Direktör Ziya Doğan ile iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayan Şimşek, "Derbilerden galibiyetle ayrıldıktan sonra takım da özgüvenini yeniden kazandı. Bu, başarı yolunda çok önemli. Artık futbolcular gibi camia da takımdan umutlu. Yürekten inanıyorum ki bu ekip bu sezon şampiyonluğu Trabzon' a getirecektir. Rakiplere bakınca inancım daha da artıyor" açıklamasında bulundu.
    "HÜSEYİN GİTMEZ"

    Hüseyin için henüz kendilerine teklif gelmediğini bildiren Yusuf Şimşek, "Böyle bir teklif gelirse bunu düşünürüz. Ancak biz Hüseyin' i şu şartlarda satmayı düşünmüyoruz. Hem, şampiyonluğa oynuyoruz diyoruz, hem de çok önemli bir oyuncumuzu satacağız. Bunu anlatmamız zor olur. Ancak Hüseyin gitmek isterse o zaman şartları düşünürüz. Şu anki düşüncemiz, şampiyonluk yolunda değerli bir oyuncumuzu bırakmamak. Hüseyin bize lazım" dedi.
    TEKKE: "HÜSEYİN YURT DIŞINA ÇIKMALI"
    Trabzonspor' da yönetim Hüseyin' in yurt dışına gitmesine onay vermezken sezon başında Zenit transfer olan Fatih Tekke, eski takım arkadaşı Hüseyin' in de Rus ekibine gelmesini istiyor. Hüseyin' in de yurt dışına çıkmasının zamanının geldiğini ifade eden Milli oyuncu, "Onun da bunu çok istediğini biliyorum. Yıllarca birlikte oynadık. Burada da başarılı işler yapacağımıza inanıyorum. Ancak yine de karar yönetimin ve Hüseyin' indir" diye konuştu.
    HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
    Bu arada, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde yapılan çalışmaya milli takım kamplarınada bulunan Hüseyin, Gökdeniz ve Milan Stepanov' un yanı sıra sakat olan Yattara katılmadı. Teknik patron Doğan, yaklaşık 1. 5 saat süren antrenmanda futbolcuları ile yakından ilgilenerek, sık sık uyarılarda bulundu. Özellikle pas çalışması esnasında verdiği talimatları tam olarak yerine getiremeyen oyunculara çok sinirlenen Doğan, "Ben bugüne kadar böyle birşey görmedim. Herkes aynı kişilere pas veriyor. Halbuki hangi kanattan pas alıyorsanız. Tam tersine oyunu kurmanız gerekiyor. Bu hatayı maçta da yapıyoruz" dedi. Doğan, fiziksel olarak eksikleri bulunan Ersen Martin ve Fatih Akyel' le yakından ilgilenirken antrenman sonrası bu iki futbolcuyu yanına alarak beraber düz koşu yaptı. Öte yandan antrenman esnasında takımın çalışmasını izleyen bordo - mavili minik oyuncular Kiki Musampa' ya büyük ilgi gösterdi. Trabzonspor' lu futbolcular akşam yapacakları son antrenman sonrası grip aşısı olacak ve Pazar gününü izinli geçirecek
İşlem Yapılıyor
X