Biyediç: "Tek sıkıntımız gol"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Biyediç: "Tek sıkıntımız gol"


    Biyediç: "Tek sıkıntımız gol"

    Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, takımının iyi futbol oynadığını ancak gol vuruşlarını yapamadıklarını söyledi. Biyediç, Rüstemler Tesislerinde yaptığı basın toplantısında, takımından ümitli olduğunu belirterek, "İyi oynuyoruz, çok koşuyor, çok mücadele ediyoruz. Ama az gol atıyoruz" dedi.
    Lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalışacaklarını bildiren Biyediç, şunları söyledi: "Bu hafta çok üzüldük. Vestel Manisaspor karşısında bu sezonun en tempolu, en çok gol pozisyonu olan maçlardan birini yaptık. Vestel'den iyi oynadık ama ne yazık ki, iyi oyuna puan verilmiyor. Farklı alacağımız maçta yenildik. Bu sene lig çok sıkışık. Henüz kopma yok. İki maç üst üste alan kendini zirvede buluyor. Lig sonuncusu ile aramızda 4 puan fark var. Aynı tempolu oyunu sürdürmemiz gerekiyor.
    Geriye baktığımız zaman hiçbir takım karşısında ezilmedik. Takım iyi mücadele ediyor. Çok koşuyor, az gol atıyoruz. Gol vuruşlarında eksikliğimiz var."
    "CANGELE VE M'BAYO'NUN OYUNUNDAN MEMMUN DEÐİLİM"
    Futbolda önemli olanın skor olduğunu dile getiren Biyediç, forvet oyuncularının veriminden memnun olmadığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: "Özellikle takımın yıldız oyuncuları Cangele ve M'bayo'dan hiç memnun değilim. Bu oyuncuları uyardım. Yıldız dediğin futbolcu oyunu alır. Takıma katkıları çok daha büyük olmalı."
    Gaziantepspor'la yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını da kaydeden Biyediç, "Gaziantep güçlü takımlardan biri. İyi oynayan bir takım. Kolay maç yok, ama biz her maça 3 puan için çıkıyoruz. Aynı mücadeleyi sergileyip, tempolu oynayarak 3 puan hedefliyoruz" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X