GS 2de 2 yaptı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    GS 2de 2 yaptı

    Geçen hafta Tekelspor’u farklı geçen Galatasaray, bu hafta cezası nedeniyle seyirsiciz oynadığı maçta, Bursa temsilcisi TOFAŞ’ı 68-61 yendi.

    Galatasaray Cafe Crown karşılaşmaya pota altında Booker ve dış atışlarda Brokenborough ile etkili başlayan TOFAŞ, Fitch ile Mc Govan'ın sayılarına engel olamayınca, ilk çeyreği Galatasaray 21-17 üstün geçti.

    İkinci periyotta, Uluğ'un pota altından ve dış atışlardan kazandırdığı basketlerle maçı dengeleyen TOFAŞ, top kayıplarını sürdürdü. Holman ile Fitch'in basketleriyle üstünlüğü ele alan Galatasaray Cafe Crown, devreyi 6 sayı farkla 35-29 önde kapattı.

    Sarı-kırmızılılar, üçüncü periyotta yaptığı iyi savunmayla rakibinin kolay sayı bulmasına izin vermezken, Fatih, Mithell, Fitch ve Tufan'la basketler kazanarak son periyoda 52-39 önde girdi.

    Galatasaray Cafe Crown, baştan sona üstün götürdüğü mücadelenin son periyodunda da rakibine şans tanımadı ve karşılaşmadan 68-61 galip ayrıldı.

    MAÇ SORUNLARLA BAŞLADI
    Galatasaray Cafe Crown'un, bu sezon maçlarını oynayacağı Ayhan şahenk Spor Salonu'ndaki ilk mücadelesi, skorboard arızası dengiyle yaklaşık 20 dakikalık gecikmeyle başladı. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun çatısındaki sızıntı nedeniyle ıslanan zemik sık sık silindi.

    GALATASARAY YÖNETİMİNDEN ÇIKARTMA
    Galatasaray Cafe Crown'un geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmaya, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile yönetim kurulu üyeleri Semih Haznedaroğlu, Adnan Polat, Ahmet Dedehayır, Haldun Üstünel, Fatih Gökşen, Celal Gürcan ve Atilla Kınay protokol tribününden izleyerek takımlarını destekledi.
İşlem Yapılıyor
X