Bilal F.Bahçe'ye teşhisi koydu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Bilal F.Bahçe'ye teşhisi koydu


    Bilal F.Bahçe'ye teşhisi koydu

    Ankaraspor'un başarılı orta saha oyuncusu Bilal Kısa, hafta sonunda 2-0 geriye düştükleri maçta 2-2 berabere kaldıkları rakipleri Fenerbahçe'de futbolcuları eleştirerek, "Fenerbahçe, futbolcular yüreklerini ortaya koymadığı için başarılı olamıyor" dedi.
    Ankaraspor'un genç yıldızı Bilal Kısa, kulüp binası'nda bir basın toplantısı düzenledi. Süper Lig'de son olarak oynadıkları Fenerbahçe maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Bilal Kısa, "Maça iyi başladık ama ummadığımız 2 gol yedik. Fenerbahçe ilk yarıda bizden daha iyi oynadı. Devre arasında teknik direktörümüz Aykut Kocaman bize, 'Tempoyu düşürün ve 2-0'ı koruyun. Fenerbahçe'den gol yemezsek beraberliği buluruz ve maçıda kazanabiliriz' dedi. Bizde ikinci yarıda tempoyu düşürdük. Fenerbahçe'yi kendi oyunumuza uydurduk. Maçı kazanabilirdik. Ama 2-0 mağlubiyetten 2-2 eşikliği yakalamakta iyi bir sonuç" diye konuştu. Basın mensupları tarafından 'Fenerbahçe'nin devamlı eleştirilmesinin' hatırlatılması üzerine Bilal, "Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyuncuları var. Ama bu futbolcular yüreklerini ortaya koyup mücadele etmedikleri için Fenerbahçe başarılı olamıyor" şeklinde konuştu.
    Genç oyuncu, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçının rakiplerinin cezası nedeniyle seyircisiz oyanayacak olmalarının kendileri için avantaj olduğunu altını çizerek, "Bursaspor seyircisiyle bütünleşip, rakibin üstüne baskı kuruyor. Maçın seyircisiz oynanacak olması bizim için avantaj olacak. Bizde Ankaraspor olarak, deplasmanlarda daha iyi oynayıph daha çok puan alıyoruz. Bursaspor deplasmanından 3 puanla döneceğimize inanıyorum" dedi.
    2006 Dünya Kupası öncesinde Fatih Terim tarafından genişletilmiş Türkiye A Milli Takım kadrosuna çağrılan Bilal hedefinin yeniden A milli takıma çağrılmak olduğunu ifade ederek, "Milli takım formasını giymek her Türk için gurur kaynağıdır. Bende çok çalışarak yeniden A milli takıma yükselmek istiyorum. Bu konuda son karar Fatih Terim'indir" ifadelerine yer verdi. Bilal, Vestel Manisaspor'un bu sezon yakaladığı başarının devamını dilediğini belirterek, gönlünün bir Anadolu takımının şampiyonluğundan yana olduğunu sözlerine ekledi.
İşlem Yapılıyor
X