Koçlardan taraftarlara çağrı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Koçlardan taraftarlara çağrı


    Koçlardan taraftarlara çağrı

    Basketbolda Bayanlar 14. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş takımlarının antrenörleri ve oyuncuları bir basın toplantısı düzenlendi.
    Best Otel'de düzenlenen toplantıda Fenerbahçe Kulübü Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, geçen sezon olduğu gibi bu sene de bu iki güzide takımın tekrar buluşmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, ''Ankara'da çok kaliteli bir basketbol seyircisi var. Herkesi salona bekliyoruz'' dedi.
    Bayan basketbolunun son zamanlarda kazandığı ivmenin doruk noktasını, tarihinde ilk kez gruplardan çıkarak Avrupa Şampiyonası'na katılacak olmasına bağlayan Kalaycıoğlu, ''Daha önce Avrupa Şampiyonası'nda ev sahibi olduğumuz için yer almıştık. Bayan basketbolu henüz emekleme dönemini yaşıyor. Bu kemik kadro bozulmadan ileriye bakmak gerekiyor. Umarım Avrupa Şampiyonası'nda ilk 5'e girerek bir ilki daha gerçekleştiririz'' diye konuştu.
    Beşiktaş Antrenörü Aziz Akkaya ise Cumhunbaşkanlığı Kupası'nı ikinci kez oynayacak olmalarının camialarında heyecan yarattığını söyledi.
    Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarının her zaman heyecanlı geçtiğini vurgulayan Akkaya, şöyle devam etti:
    ''Bu tür maçların sonucu önceden belli olmaz. Sahaya çıkıp daha iyi mücadele eden takım kupayı alacaktır. Bizim ilk etaptaki hedefimiz güzel bir mücadele olmasını sağlamak ve sonrasında kupaya ulaşmak. Türkiye'de bayan basketbolu önemli bir ivme kazandı. Bu ivmeyi kazandıran en önemli iki kulüp olarak da Beşiktaş ve Fenerbahçe gözüküyor. Milli takımın birçok oyuncusu bu iki takımda forma giyiyor. Milli oyuncuların ve yabancı oyuncuların sahaya yansıtacağı performans galibiyette etkili olacaktır. Her iki takım da kendi sahasında sadece kendi seyircisi önünde oynuyor. Ankara'da oynanacak bu maçın her iki takım taraftarları için güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum.''
    Fenerbahçeli basketbolcu Nalan Ramazanoğlu, geçen yılın en iddialı iki takımını karşı karşıya getirecek Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının Fenerbahçe ile Beşiktaş derbisi açısından da ayrı bir önemi olduğunu belirterek, ''Sezonun ilk kupası olması nedeniyle her iki takım da tam olarak hazır olmayabilir. Ama kupanın ve derbinin verdiği heyecanla çok güzel bir karşılaşma olacaktır'' dedi.
    Beşiktaş Takımı Kaptanı Yasemin Horasan da Türkiye'nin en iyi iki takımının yarın sahaya çıkacağını ifade ederek, ''Sezon başı olması nedeniyle takımlarda bazı eksiklerin olması çok normal, ancak hırs ve istekle bunun kapanacağını düşünüyorum. Bir ilke imza atarak, müzemizde yer almayan bu kupayı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X