Trabzon'dan Gökdeniz açıklaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Trabzon'dan Gökdeniz açıklaması


    Trabzon'dan Gökdeniz açıklaması

    Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz'le ilgili ortaya atılan transfer söylentilerine son noktayı koydu, "Sözleşmesi, 2009'a kadar sürüyor" dedi.
    "BİZİ ARASINLAR"
    Gökdeniz'in transferinin her yıl spekülasyon konusu haline getirildiği için kulüp olarak bu durumdan çok rahatsız olduklarını vurgulayan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
    "Gökdeniz'le anlaşanlar, transferini kesin bitirenler, bitirip de vazgeçenler, sürekli ortaya çıkıyor. Bunlara bir anlam veremiyoruz. Çünkü kimse bizimle temas kurmadı. Gökdeniz'i bir kulübe satmayı da düşünmüyoruz. Kendisinin bizimle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transferi için her gün haberler çıkması da can sıkıcı. Oyuncumuzla ilgili şu ana kadar bize gelen herhangi bir teklif yok. Sözleşmesi, 2009 yılında bitecek olan bir futbolcu için ilk olarak yönetimimizle temas kurulması gerekir. Etik olarak doğru olan budur. Biz yönetim olarak bu konuya çok önem veriyoruz. Yaptığımız tranfserlerde önce futbolcunun kulübüyle konuşuyoruz. Aynı davranışı beklemek, bizim de hakkımız."
    "TRANSFER GELECEK AY"
    Transfer çalışmalarına gelecek ay başlayacaklarını da açıklayan Haşim Sayitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Şu an için çıkan transfer dedikoduları, gerçeği yansıtmıyor. Ayrıca İstanbul kulüplerinden her hangi bir futbolcuyla da temasımız yok. Gelecek ay alacağımız rapor doğrultusunda çalışmalar yapabiliriz. Ara transferde antrenörümüz Ziya Doğan'ın görüşü, kadroya birkaç takviye yapmak. Ama tabi ki bu konuda tüm yetki Ziya Doğan'ın."
    "BIRAKANLAR KURTARICI MI OLACAK?"
    Aralık ayında yapılacak mali genel kurula seçim maddesi konulmasına ilişkin tartışmalara anlam veremediğini de vurgulayan Asbaşkan Sayitoğlu, şöyle konuştu:
    "Mali kongrenin seçimli olması, gündemimizde yok. Yönetimlerin artık istikrarı yakalaması gerekiyor. Sürekli olağanüstü kongrelerle yönetimler değişiyor. Bundan kulüp sürekli zarar görüyor. Bir yönetim görevi devralıyor, daha 6 ay geçmeden kongreye gidiliyor. O yönetim, tam kulübe alışmışken, işlerini yarım bırakmak zorunda kalıyor. İşin en garibi ise takımın başına hep aynı isimler seçiliyor. İki yıl önce görevi bırakmasını istediğimiz yöneticileri, daha sonra kurtarıcı olarak kulübün başına getiriyoruz. Artık buna bir son vermeliyiz. En azından yönetimlerin görev sürelerini doldurması gerekir."
    ÇUBUKLU FORMA ERTELENDİ
    Taraftarlarının talep ettiği çubuklu formaların Puma tarafından kendilerine teslim edilmediğini de açıklayan Haşim Sayitoğlu, "Taraftarın çok sevdiği çubuklu forma için Puma yetkilileriyle görüşüyoruz. En kısa zamanda bu sorunu aşacağız. Yetkililer, bize ekim ayında çubuklu forma teslim edileceğin söylediler ancak henüz elimize ulaşmadı. Ortada küçük bir sorun var. Bu konuyu da en kısa zaman çözüme kavuşturacağız" dedi.
    ZİYA DOÐAN: "GENİŞ KADRODAN YARARLANACAÐIM"
    Teknik direktör Doğan ise bu yıl hedeflerinin hem derbi maçlarını kazanmak, hem de şampiyonluk olduğunu söyledi. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarıyla başladıklarını derbi serisini sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Ziya Doğan, şunları söyledi:
    "Geçmişte derbileri kazanmış, ancak şampiyon olamamıştık. Bu sezon inşallah ikisini birden yapacağız. Hem derbileri kazanacağım, hem de şampiyon olacağız."
    Takım olarak performanslarının her geçen gün arttığına da işaret eden Ziya Doğan, yoğun bir dönemde göreve başladığını hatırlatırken şöyle konuştu:
    "Yoğun maç temposu nedeniyle de bazı oyuncularımızın üzerine çok fazla yük bindirmek zorunda kaldık. Bundan dolayı sakatlıklar yaşandı. Ama artık dünyada hiç bir takım, hep aynı oyunculara görev vermiyor. Yük aynı oyuncuların üzerine binmiyor. Bu nedenle biz de geniş kadromuzun her ferdinden yararlanmayı düşünüyoruz."
    PROGRAM BELİRLENDİ
    Trabzonspor'un ligde Gençlerbirliği, Fortis Türkiye Kupası'nda da Vestel Manisaspor'la deplasmanlarda oynayacağı karşılaşmaların seyahat programı kesinleşti. Bordo mavililer, perşembe günü 08.50 uçağıyla Trabzon'dan Ankara'ya gidecek, cuma akşamı oynanacak Gençlerbirliği maçının ardından cumartesi günü saat 17.00 uçağıyla İzmir'e geçecek. Trabzonspor, salı günü Vestel Manisaspor'la kupa maçını oynadıktan sonra da aynı gece 00.30'da THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek.
İşlem Yapılıyor
X