Trabzonspor'u yerlileri sırtlıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Trabzonspor'u yerlileri sırtlıyor


    Trabzonspor'u yerlileri sırtlıyor

    Turkcell Süper Lig'de bu sezon, yerli oyuncuları en fazla gol atan takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavili takımın ligdeki 15 golünün 12'sini yerli oyuncular atma başarısı gösterirken, yabancı oyuncular sadece 3 gol kaydedebildiler.
    Karadeniz ekibinde Ersen Martin 6 golle en fazla gol atan oyuncu olurken, Gökdeniz ve Umut 2'şer, Ömer Rıza ve Çağdaş da 1'er gol attılar.
    Böylece yerli oyuncular, kaydettikleri gollerle bordo-mavili takımda bu sezon gollerin yüzde 80'ine imza atmış oldular.

    Trabzonspor'da yabancı oyuncularda ise Szmykowiak ve sakatlığı bulunan Yattara ile forma şansı bulamayan Musampa gol kaydedemezken, Marcelinho 2, Stepanov ise 1 gol attı.
    EN FAZLA GOL TRABZONSPOR'UN YERLİLERİNDEN
    Ligde 9. hafta sonunda yerli oyuncuları en fazla gol atan takım Trabzonspor oldu.
    Galatasaray'ın yerli oyuncuları 10 gol atarken, Beşiktaş'ın yerli oyuncuları 9, Vestel Manisaspor'un yerli oyuncuları 8, Fenerbahçe'nin yerli oyuncuları ise 7 gol attılar.
    GOL KRALLIÐI
    Ligin gol krallığı zirvesinde yabancı oyuncular genel olarak yer alırken en fazla gol atan yerli oyuncu ise Ersen Martin. Gol krallığında 7'şer golle Fenerbahçeli Alex ile Vestel Manisasporlu Rafael ilk sırada yer alırken, bu oyuncuların ardından 6'şar golle Galatasaraylı İliç ve Trabzonsporlu Ersen Martin yer alıyor.
İşlem Yapılıyor
X