Önder'den Zico'ya destek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Önder'den Zico'ya destek


    Önder'den Zico'ya destek

    Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, kendisinin teknik direktör Zico'nun üstüne yürüdüğü yönünde basında çıkan haberleri yalanladı.
    Önder, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Huzurlu bir ortamda çalışıyoruz, hocamız Zico ve teknik kadrodan saygı, sevgi görüyoruz. Teknik direktör maç kadrosu ile ilgili olarak tercihini hangi oyuncudan yana kullanırsa kullansın, oyuncu buna saygı göstermek zorundadır'' dedi.
    Kendisiyle ilgili gazetelerde çıkan haberin gerçek olmadığını ifade eden Önder, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ''Sezon içinde sırayla çeşitli oyuncularla ilgili bu tür haberler yapılıyordu. Belli ki şimdi sıra bana gelmiş ama ölçü kaçmış. Her maçta oynayacak futbolcu sayısı 11'i geçmez, ancak takımda 24 oyuncu bulunuyor. Tabiki yedek kalmak her oyuncu için moral bozucu olabilir. Futbolcu her maç oynamak ister. Ama maç toplantıları adalet dağıtılan mahkeme salonları değildir. Bu toplantılarda hoca oyuncuya bir şey sorarsa sadece sorduğuna cevap verilir. Diğer türlü plan, program izlenir. Mahalle takımlarında bile bu bir kuraldır ve hocaya hiçbir şekilde karşı gelinmez. Eğer hocana karşı gelip, ona istediğini yaptırabiliyorsan o zaman zaten hocaya gerek kalmaz. Benim öyle bir hareketten sonra Newcastle United kadrosunda değil, PAF takımında olmam gerekirdi.''
İşlem Yapılıyor
X