ALPAY - tekme atmazsam ayıp olurdu...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • SELÇUK KAYA
    Senior Member
    • 12-05-2005
    • 4809

    ALPAY - tekme atmazsam ayıp olurdu...

    Alpay, 'Tekme atmazsam ayıp olurdu'
    Futbol hayatını Bundesliga 2'de yer alan Köln'de sürdüren tecrübeli futbolcu, olaylı İsviçre maçı için ilginç açıklamalarda bulundu...
    19 Ekim 2006 Perşembe 08:43
    #news_content a{ color: #0000FF; } Maçta yaptığı hareketten dolayı pişmanlık duymadığını fakat üzüldüğünü söyleyen Alpay gerek İsviçre gerek İngiltere maçlarındaki davranışlarının kendisine maddi manevi olarak olumsuz döndüğünü, bu yüzden kimsenin kendisini asıp kesmesine hakkı olmadığını savundu.

    O anki durumu "İsviçre maçı hayatımın en sakin maçlarından birisi olabilirdi. İlk üzülen, yerlere yığılan bendim. Ben bir anda Emre'yi gördüm. Onu takip ederken Şifo'yu gördüm. Ben Şifo'ya atılan tekmeyi gördüm. Adam da benim önümdeydi. Atmasam da ayıp olurdu zaten" şeklinde anlatan Alpay "O olayda sadece ben yokum. Herkes itiraz etti. CAS'a başvuruldu. Ama sadece ben itiraz etmedim. Çünkü kendime yakışmayan bir hareket olduğunu iyi biliyordum" dedi.

    "CİDDİ TEKLİFLER ALDIM"
    7 seneden beri yurt dışında futbol oynadığını açıklayan tecrübeli futbolcu "Neredeyse dünyayı dolaştım. Önce İngiltere sonra Kore oradan Japonya ve en son Almanya'ya geldim. Hep güzel şeyler yaşadım. Bu zaman zarfında Türkiye'den teklifler geldi. Türkiye'de oynamış olsaydım maddi açıdan kazancım daha fazla olurdu. Ama ailemizin düşüncesi, mutlu olabileceğimiz yerde yaşamaktı. Geçen sezon 2 büyük takımımızdan ciddi teklifler aldım. Ama ben kabul etmeyerek onlara teşekkürlerimi sundum" açıklamasını yaptı.

    "4-5 YIL DAHA OYNARIM"
    Deneyimli gazeteci Ömer Güvenç'in "Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun?" sorusunu içtenlikle yanıtlayan Alpay ilk yurt dışına çıkan futbolcular arasında sadece kendisinin Avrupa'da kaldığını belirterek dönmeyi düşünmediğini vurguladı. Köln'lü futbolcu "Kendime çok iyi bakıyorum. 12 sene verdiğim çabanın meyvelerini şimdi toplamaya başladım. Gücüm, kuvvetim yerinde. Böyle giderse sanırım 4-5 yıl daha futbol oynarım. 33 yaşındayım. 38'i devirmeyi çalışacağım" dedi.

    Hakan Şükür tartışmasına da değinen Alpay "Meyve veren ağaç taşlanırmış. Hakan bana 10 sene önce şikayet ediyordu diye. 10 sene geçti hala şikayet ediyor. Hakan, bence şu an en iyi zamanını yaşıyor" açıklamasını yaptı. Bu sezon Türkiye'de oynanan futbolu beğenmediğini de ifade eden Alpay Vestel Manisaspor'un şampiyon olamayacağını savundu.

    "İLK ZİCO GİDER"
    Son haftalarda eleştirilen Tigana, Gerets ve Zico'nun arasından ilk olarak kim gider sorusunu ise Alpay "Zico" olarak cevaplandırdı. Alpay Şampiyonluk yarışının ise Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçeceğini belirtirken Tümer'in Beşiktaş'tan gitmesinin hata olduğunu söyledi. Daum'la evlerinin karşılıklı olduğunu ve devamlı görüştüklerini de belirten Alpay Fenerbahçe'nin Daum'u çok arayacağını belirterek sözlerine nokta koydu.
İşlem Yapılıyor
X