Trabzon Szmykowiak'ı bırakmıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Trabzon Szmykowiak'ı bırakmıyor


    Trabzon Szmykowiak'ı bırakmıyor

    Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Polonyalı oyuncu Miroslaw Szmykowiak konusunda bordo-mavili kulübe resmi bir öneri gelmediğini ve hiçbir oyuncularını bırakmak istemediklerini söyledi.
    Zeyyat Kafkas, bordo-mavili kulübü izleyen basın mensuplarına bir iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kafkas, bordo-mavili takımın iyi bir ivme yakaladığını belirterek, "Devre arasına kadar sportif anlamda yönetim olarak yapacağımız birşey yok. Basın ve taraftar desteği bu dönemde önemli. İşler iyiye gidiyor ve bu destekle iyi bir yere geleceğimize inanıyoruz" dedi.
    Kafkas, Trabzonspor'un iyi gittiği dönemde bazı futbolculara transfer önerileri geldiği yönünde basında haberlerin yer aldığını da dile getirerek, şöyle konuştu: "Szmykowiak'a resmi bir teklif yok. Biz, hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz. Devre arasında da teknik direktörümüz Ziya Doğan takviye isterse gereğini yaparız. Hocamız, ligi iyi tanıyan yerli bir teknik adam. Bunun için transferde onun söylemlerine öncelik tanıyacağız. Lazaroni, ligi iyi tanımadığı için bu konuda yönetim olarak çalışma yapıyorduk."
    Bordo-mavili takıma kazandıracakları yeni stadın tamamlanmasının 1 yıllık bir zaman alabileceğini ifade eden Kafkas, bu süre içinde sahalarında maç yapılamayacağını kaydetti.
İşlem Yapılıyor
X