Hadzibegiç'in puan hesabı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Hadzibegiç'in puan hesabı


    Hadzibegiç'in puan hesabı

    Turkcell Süper Ligi'nin 10.haftasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bugün yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı.
    Ligin ilk 9 haftasında topladığı 9 puanla 13. sırada yer alan yeşil siyahlılar, Sakaryaspor deplasmanından en az bir puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılan son idmana, tedavisini Almanya'da sürdüren Selahattin dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç, Çaykur Rizespor maçında oynanan futbol ve alınan galibiyet sebebiyle kadroda büyük bir değişikliğe gitmeyi düşünmüyor.
    Hadzibegiç, geçen haftanın kadrosundan Hüseyin Kartal'ın yerine, cezası biten İbrahim Ege'ye verip, forvette Oliveria Yusuf ikilisini oynatmayı hedefliyor. Türkiye'de futbolun Avrupa standartlarına yakın olduğunu, bu yüzden iç veya dış sahada alınacak her puanın büyük önem taşıdığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, "Sakaryaspor'u bir süredir yardımcı hocalarımızla birlikte yakından takip ediyoruz. Eksileri ve artılarını ortaya çıkardık. Rakibimizin durumuna göre mücadele edeceğiz. Ancak biz özellikle deplasmanda iyi oynayan bir ekibiz. Sakaryaspor deplasmanından mutlaka puanla dönmek istiyoruz. Son haftalarda ortaya koyduğumuz mücadeleyi Sakarya deplasmanında da gösterebilirsek 3 puan da bizim olabilir. Sakaryaspor deplasmanından zaferle dönerek taraftarlarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz" dedi.
    Selahattin dışında eksik futbolcusu bulunmayan yeşil siyahlılar, bu akşam uçakla İstanbul'a gidecek. Daha sonra karayolu ile Kocaeli Grand Yükseliş Otel'de kampa girecek olan Denizlispor, maç günü sabah saatlerinde Sakarya'ya hareket edecek.
    Denizlispor Yönetim Kurulu, Sakaryaspor maçı galibiyet primini 4 bin YTL, beraberlik primini de 2 bin 500 YTL olarak belirledi.
İşlem Yapılıyor
X