Erciyesspor'dan taraftara çağrı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Erciyesspor'dan taraftara çağrı


    Erciyesspor'dan taraftara çağrı

    Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Erol Bedir, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında tüm Kayserili taraftarların tribünleri doldurmalarını istediklerini söyledi.
    Hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Galatasaray karşılaşmasının hem kendileri için hem de rakip takım için çok önemli olduğunu belirten Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Erol Bedir, müsabakanın özellikle Erciyesspor için öneminin daha da büyük olduğunu kaydetti.
    Külüp Başkanı Bedir, "Özellikle Erciyesspor için mutlaka kazanmamız gerken ve yeni yönetimi, yeni teknik heyeti, yeni oyun anlayışı ve form düzeyi ile kazanabileceğimiz bir maç olacaktır. Maçı kendi evimizde ve tıklım tıklım dolu tribünlerde oynayacak ve siz taraftarlarımızın maçın başlama düdüğü ile birlikte 90 dakika boyunca yapacağı gök gürültüsü şeklindeki tezahüratlarınızla rakibi şaşkına çevirecek ve seyirci, takım, yönetim dayanışması ile bir büyük maç nasıl oynanır dosta düşmana göstereceğiz. Ligin daha dörtte biri oynanmış iken dillendirilen kötü senaryolara dur diyecek bir büyük zafer kazanacağız. Kayseri Erciyessporumuz liglerde, sempatik, centilmen, amatör bir ruhla mücadele eden, ancak meşru haklarını da en tavizsiz biçimde koruyan bir takım olduğu kadar, hemşerileri ve taraftarlarıyla en ileri düzeyde iletişim kuran bir kulüp olarak bilinmektedir. İşte bu özelliklerimizin ispatının bir kez daha yapılacağı maç bu maçtır. Gün bugündür. Tek bir yürek, tek bir bilek ama centilmen, ama kusursuz, ama bize yakışmayan tezahüratlardan uzak sadece kendi takımımızı motive eden desteğinizle Atatürk Stadı'nı rakibimize dar edelim. Bayram öncesi bayram yapalım. Çünkü Kayseri en iyisine layıktır" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X