Konya A.Gücü'nü hafife almıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Konya A.Gücü'nü hafife almıyor


    Konya A.Gücü'nü hafife almıyor

    Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasında, ligde henüz galibiyeti bulunmayan Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
    Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde çalışmalarını sürdüren Konyaspor, maça tam kadro olarak hazırlanıyor. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra 2 gruba ayrılan Yeşil-beyazlılar çift kale maç yaptı. Antrenmanın geri kalan bölümü ise teknik ve taktik ağırlıklı geçti. Konyaspor'un antrenmanı özellikle çift kale maçta kıran kırana geçti. Tecrübeli futbolcu Yasin Çelik, Ankaragücü ile geride kalan 9 haftadan daha zor bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Her şeye rağmen tek düşüncemiz galibiyet. Ama alınacak 1 puan da kesinlikle küçümsenmemeli" dedi.
    Ankaragücü'nün oynadığı son 2 maçı seyrettiğini belirten yeşil-beyazlı futbolcu, "Kendi fikrim olarak söylüyorum. Kesinlikle oynadıkları futbolla ligdeki konumları orantılı değil. Henüz galibiyetleri bulunmuyor. Bizim maçımıza olmak yada olmamak düşüncesiyle hırslı olarak çıkacaklardır. Bana göre geride kalan 9 maçtan daha zor bir maça çıkacağız. Tek düşüncemiz tabi ki galibiyet. Çünkü Bursaspor galibiyetini seriye çevirmek ve ligde üst sıralara yükselmek istiyoruz. Ama son kozlarını oynamaya hazırlanan Ankaragücü karşısında alınacak 1 puan da kesinlikle küçümsenmemeli" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X