MİLLİLER UMUTLU...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    MİLLİLER UMUTLU...

    Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası D Grubu'nda İtalya, Peru, Küba, Mısır ve Sırbistan-Karadağ ile mücadele edecek 'Filenin Sultanları2 bugün Japonya'ya gidecek. İlk maçını 31 Ekim Salı günü Sırbistan-Karadağ ile yapacak olan Milli Takım'da kaptan Özlem Özçelik ve Neslihan Demir iddialı açıklamalarda bulundu.

    Özlem, istedikleri oyunu sergilemeleri durumuna rakiplerin hiçbir şansı olmadığını belirtirken, şampiyonanın favorisi olarak Brezilya'yı gösteren Neslihan ise, "Avantajlı bir grupta olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

    ÖZLEM: ÖNEMLİ OLAN BİZİM İYİ OLMAMIZ
    Kaptan Özlem Özçelik, turnuvaya katılacak olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, ''Önemli olan hedeflerimizi yukarıda tutmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Şu anda her şey güzel. Biraz sabırsızız ve bir an önce maç oynamak istiyoruz'' dedi.

    İlk maçlarını Küba ile yapacaklarını anlatan Özlem Özçelik , 'Bu maç çok önemli. Diğer takımların ne kadar iyi oldukları önemli değil, önemli olan bizim ne kadar iyi oynayabildiğimiz ve oyuna nasıl girdiğimiz. Biz istediğimiz oyunu sergilediğimiz sürece karşımızdaki takımların hiçbir şansı olmadığını düşünüyorum. Önemli olan bizim psikolojimizin iyi olması ve maça iyi başlayabilmemiz. Bunu yaptığımızda rakiplerimizin korkulu rüyası oluruz'' diye konuştu.

    Özlem, "Brezilya ve Çin'i favori görüyorum. Biz sürpriz bir takımız orada. Neler yapabileceğimiz kestirilemiyor. Her an sürprizler olabilir'' şeklinde konuştu.

    NESLİHAN: ADIM ADIM GİTMEYE KONSANTRE OLDUK
    Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Neslihan Demir, uzun süredir turnuvaya hazırlandıklarını belirterek, ''Ne kadar önemli olduğunu bilincindeyiz. Avantajlı bir grupta olduğumuzu düşünüyorum. Adım adım gitmeye konsantre olduk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız'' dedi.

    Neslihan, 'Herkes şampiyon olmak ister ve biz de istiyoruz. Herkes saldıracak çünkü hiçbir şeyin telafisi olmayacak. O yüzden biz temkinli konuşup en büyük hırsımızla saldıracağız. Kazanmak zorundayız'' diye konuştu.

    Dünya Şampiyonası'nın favorisi olarak Brezilya'yı gösteren Neslihan, transfer olduğu İspanya'nın Tenerife takımındaki günleri için, ''Benim için çok keyifli geçti Tenerife. Henüz bir kaç gün kalabildim. Zaten tropik bir ada. Takım ve insanlar çok sıcak orada. Bir aile havası yakalanmış durumda. 1300 kombinesi var takımın. Bence çok güzel bir atmosfer'' ifadelerini kullandı.

    Neslihan, Tenerife formasıyla henüz 1 maç yapmasına karşın, gösterdiği performansla basında kendisine ''Demir Yumruklu Kadın'' denilmesi konusunda da ''Türkiye'de kendi adıma oynuyordum, ama orada ülkem adına da oynuyorum. Övgülerle çok gururlanıyorum. İspanya'da çok Türk sporcu var. Kendimizi kabul ettirdiğimizi düşünüyorum orada'' diyerek sözlerini tamamladı.

    MİLLİ TAKIM'IN KADROSU
    Antrenörlüğünü Reşat Yazıcıoğulları'nın yaptığı A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın kadrosu şu isimlerden aluşuyor:

    Bahar Mert (S. Orsola Asystel Novara), Elif Ağca, Aysun Özbek, Gözde Kırdar, Deniz Hakyemez (Vakıfbank Güneş Sigorta), Gülden Kayalar, Esra Gümüş (Eczacıbaşı), Özlem Özçelik, Seda Tokatlıoğlu (Fenerbahçe), Eda Erdem (Beşiktaş), Natalia Hanikoğlu (Dinamo Moskova), Neslihan Demir Darnel (Marichal Tenerife)

    .userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
İşlem Yapılıyor
X