"İnşallah bu becerisizlik biter"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "İnşallah bu becerisizlik biter"


    "İnşallah bu becerisizlik biter"

    Sakaryaspor Kulübü Başkan Vekili Rıdvan Duran, Sakaryaspor'un güçlü bir camia olduğunu belirterek, ''Eğer Sakaryaspor üzerinde kirli oyunlar oynanmak isteniyorsa, bu kirli oyunlara pabuç bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum'' dedi.
    Yeşil-siyahlıların Rüstemler Tesislerinde bayramlaşma törenine katılan başkan vekili Duran, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hakemleri eleştirdi. Sakaryaspor'a karşı haksızlık yapıldığını savunan Duran, ''Üzülerek ifade etmek isterim ki, biz artık maçları hakemlere karşı oynamaya başladık. Hakemlere karşı oynamak istemiyoruz'' dedi.
    -''KİRLİ OYUNLARA PABUÇ BIRAKMAYACAÐIZ''-
    Hakem hatalarına karşı federasyonun önlem alması gerektiğini dile getiren Duran, şunları söyledi:
    ''Ligin genel yapısına baktığımızda bütün takımların birbirlerini yenebileceğini görebiliyoruz. Biz de önümüzdeki 3 zorlu haftanın çok da zorlu geçmeyeceğini düşünüyoruz. Fakat biz bu maçı takımlara karşı oynarsak yenebileceğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe'de olduğu gibi, yenebilecek güce, takıma sahibiz. Birtakım açıklamalar için erken olduğun düşünüyorum. Eğer Sakaryaspor üzerinde kirli oyunlar oynanmak isteniyorsa, bu kirli oyunlara pabuç bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Sakaryaspor camiası güçlü bir camiadır, üstesinden gelecektir. İnşallah önümüzdeki hafta Beşiktaş maçında hakemlerin ortada olması durumunda biz maçı alırız diye düşünüyorum.''
    -''HAKEMLERE KARŞI MAÇ OYNAMAK İSTEMİYORUZ''-
    Sakaryaspor'un haksızlığa uğradığını belirten Duran, bu işe müdahil olanların haksızlığı gidermeleri gerektiğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
    ''Hakemlere karşı maç oynamak istemiyoruz. Biz en iddialı takım olsa bile karşısına çıkar aslanlar gibi mücadele veririz. Fakat elinde düdüğü ve kartı olanlara bu galibiyeti sağlayabilecek gücü iradeyi koyamıyoruz maalesef. Eğer sahada bizim de elimizde düdük ve kart olursa denk bir oyun, denk bir müsabaka olur. Artık kirli ellerin üzerimizden ellerini çekmelerini istiyoruz. Kesinlikle art niyet arıyorum. Çünkü bu şekilde üst üste gelebilecek bir durum söz konusu değildir. Bir takım oyunu olmaktan çıkmış düpedüz birilerinin oyunu olmuştur. Bu oyunların bozulmasını istiyorum. Federasyon başkanına sesleniyorum. Bu işe artık müdahale etsinler.''
    -İNŞALLAH BU ŞANSSIZLIK, BECERİKSİZLİK SONA ERER''
    Öte yandan, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayan takımın başında antrenmana çıkan Biyediç de çok talihsiz üç yenilgi aldıklarını belirtti. Bunda futbolcuların da kendisinin de hataları olduğunu ifade eden Biyediç, ''Ama futbolda yan faktörler çok önemli. Tek umudumuz son 3 maçta iyi futbol oynamamız. Bunlar olmasa zaten ümitli olmazdık. İnşallah bu şansızlık, beceriksizlik sona erer. Bu maçta Türkiye'nin önünde başarılı bir netice elde edip taraftarımızın yüzünü güldürürüz'' diye konuştu.
    Beşiktaş ile yapacakları maçı değerlendiren yeşil-siyahlı futbolculardan Savaş Bahadır ise maçın zor geçeceğini söyledi. ''Beşiktaş kazanıyor biz kaybediyoruz. İnşallah kaybeden taraf biz olmayız'' diye konuşan Savaş, şunları kaydetti:
    ''Çünkü 5 haftadır kötü sonuç alıyoruz. Üzüntünün bir çare olduğunu düşünmüyoruz Üzüntülerden ders çıkarttığımız zaman, bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçında 3 puan alıp mutluluğu yakalarız diye düşünüyorum.
    Bizim takım öyle bir takım ki her takımı yenebilecek, her takıma da yenilebilecek durumda. Biz sahaya motivasyonumuzu yansıttığımız zaman, gol bölgelerine motive olduktan sonra yenebiliriz. Bu Beşiktaş olur, Galatasaray olur, Fenerbahçe olur fark etmez.
İşlem Yapılıyor
X