Büyük buluşma gerçekleşecek mi?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Büyük buluşma gerçekleşecek mi?


    Büyük buluşma gerçekleşecek mi?

    2006 Dünya Kupası final maçında Zinedine Zidane'ın kafa darbesine maruz kalan İtalyan oyuncu Marco Materazzi, Fransız yıldızla buluşmaya hazır olduğunu söyledi.
    Dünya Kupası final maçında Zidane'la girdiği ikili mücadelede rakibinin kafa darbesine maruz kalan ve Fransız oyuncunun kırmızı kart görmesine neden olan İtalyan defans oyuncusu Marco Materazzi, olayın üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen yine açıklamalarıyla gündem oluşturmaya devam ediyor. Daha önce, Zidane'a küfür ettiğini kabul eden ardından yaşanan olayı, yazdığı bir kitapla esprili bir şekilde duyuran Materazzi, şimdi de bir Fransız radyosuna yaptığı açıklamada, Zidane'la buluşmaya hazır olduğunu söyledi. Inter forması da giyen Materazzi, Fransız radyosu RTL'ye yaptığı açıklamada, "Buluşma zamanı geldiğinde sorun olmayacak. Onun da benim gibi bir hata yaptığını biliyorum. Bu buluşma bir gün olacak. Fakat doğru koşullar sağlanmalı. Unutulmamalı ki, Zidane'ın kafa darbesini alan bendim. Ben hep üzgün olduğumu söyledim. Şimdi bekliyorum" dedi.
    Dünya Kupası final maçında İtalya'yla Fransa arasında oynanan karşılaşma 1-1 devam ederken takımının ilk golüne imzasını atan Zidane, uzatma devresinin başlarında Materazzi'ye attığı kafa sonucu kırmızı kart görmüş ve takımı penaltı atışları sonucunda kupayı İtalya'ya kaptırmıştı
İşlem Yapılıyor
X