İngiltere'de Chesterfield sürprizi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    İngiltere'de Chesterfield sürprizi


    İngiltere'de Chesterfield sürprizi

    İngiltere Lig Kupası'nda dün gece toplam 10 karşılaşma oynanırken, gecenin sürprizini Chesterfield gerçekleştirdi.
    İngiltere Lig Kupası 3. tur mücadeleleri dün gece oynanan karşılaşmalarla başlarken, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, ikinci lig ekibi Chesterfield'e deplasmanda 2-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Geçtiğimiz Sezon FA Cup'ta final oynanan ancak bu sezon Premier Lig'e kötü başlayan ve 672 dakikadır gol atamayan West Ham United bu şanssızlığını Marlon Harewood'un 4. dakikada attığı golle kırmasına rağmen, Colin Larkin ve Caleb Folan'ın gollerine engel olamayınca rakibine boyun eğdi ve kupaya 3. turda veda etti. Chesterfield kupanın önceki turunda da güçlü rakibi Manchester City'yi saf dışı bırakmayı başarmıştı.
    İngiltere Lig Kupası'nda dün gece sahne alan Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal ise, West Bromvich deplasmanında Jeremie Alidaiere'in 34 ve 49. dakikalarda attığı iki golle galip gelerek adını bir üst tura yazdırdı.
    Geçtiğimiz sezon Premier Lig'e veda eden Birmingham City, Championship'in güçlü takımlarından Sheffield United'ı geriden geldiği maçta deplasmanda 4-2 yendi ve bir üst tura çıkmayı başardı.
    Leicester City'le Lig Kupası kazanma başarısı gösteren Martin O'Neill ise, Aston Villa'nın başında bu kez adeta kabus gördü. 3. turda eski takımı Leicester'la karşılaşan O'Neill'ın takımı Aston Villa, normal süresi 2-2 biten maçta rakibini uzatmalarda Agbonlahor'un attığı golle yenerek tur atlayan taraf oldu.
    Port Vale'le Norwich City arasında oynanan karşılaşmanın hem normal süresi hem de uzatma dakikaları golsüz tamamlanınca penaltı atışlarına geçildi ve Port Vale penaltı atışları sonucu rakibini 3-2 yenerek üst tura çıktı.
    Penaltı atışları sonucu tur atlayan bir başka takım ise, Wycombe oldu. Wycombe, Normal süresi 1-1 uzatmaları ise 2-2 biten maçta penaltılar sonucunda Doncaster'i 3-2 yendi ve adını bir üst tura yazdırdı
İşlem Yapılıyor
X