Zico: "Bizdeki paskalya gibi"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Zico: "Bizdeki paskalya gibi"


    Zico: "Bizdeki paskalya gibi"

    Fenerbahçe Kulübü'nde bayramlaşma töreni yoğun katılımla yapıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu, Murat Özaydınlı, Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Tahir Perek'in yanı sıra, Alex ile Kezman dışında futbol takımı oyuncuları, tüm branşlardan sporcular ve üyeler katıldı.
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bayramlaşma esnasında oldukça neşeli olduğu gözlenirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin çokluğu yüzünden de yorgun düştü.
    -FUTBOLCULARA ÖZEL İLGİ-
    Tüm sporcularla yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayan başkan Yıldırım'ın, futbol takımı oyuncularına ise özel ilgisi dikkatlerden kaçmadı.
    Bayramlaşma töreni sırasında, son maçların formda oyuncusu Mehmet Yozgatlı'ya ''Hep böyle devam et'' diyen Yıldırım'ın, adı Beşiktaş'a transfer olacağı haberleriyle anılan kaleci Volkan'a da, ''Sen Fenerbahçelisin'' demesi dikkat çekti.
    Ayrıca, Aziz Yıldırım'ın, Türk vatandaşı olan Aurelio'ya sünnetle ilgili yaptığı espri de gülüşmelere neden oldu.
    -ZİCO: ''BİZDEKİ PASKALYA GİBİ''-
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktörü Zico, katıldığı bayramlaşmayı, paskalyaya benzetti.
    Zico, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Bu tip zamanlar ailenizle, sevdiklerinizle birlikte olmanız gereken günlerdir. Ben de şu anda ailemle birlikte burada olmak ve bugünü paylaşmak isterdim. Fakat ailem Brezilya'da. Bizde de paskalya var. Bizim de o zaman ailemizle mutlu bir şekilde bayramımız oluyor'' dedi.
    Brezilyalı teknik adam bayramlaşma sırasında, Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nda oynayan vatandaşı Dia Chagas ile uzun süre sohbet etti.
İşlem Yapılıyor
X