Cavcav: "İyi bir aileyiz"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Cavcav: "İyi bir aileyiz"


    Cavcav: "İyi bir aileyiz"

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bazı yöneticiler, idari ve teknik kadro ile birlikte futbolcularla bayramlaştı.
    Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da katıldı.
    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav burada yaptığı konuşmada, iyi bir aile olduklarını belirterek, ''Gençlerbirliği olarak Türk futbolunda, oyuncu ve yönetici yetiştiren bir ekip olarak ayrıcalığımız var. Sizin gibi karakterli oyuncularla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. 29 senedir bu işin içindeyim. Hiçbir zaman mağlubiyeti kabullenemedim, ancak bu bir spor. Ligde aldığınız son galibiyetle bize iyi bir bayram yaşattınız. Hepinizin babası olarak bayramınızı canı gönülden kutluyorum'' diye konuştu.
    Cavcav, şöyle devam etti: ''Futbol erkek işi. Yani ayakla oynanan sert bir oyun. Ligdeki bazı takım yöneticileri Gençlerbirliği'ni 'kıran, kesen' takım havasına soktular. FIFA kuralları değişti. Bu nedenle Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'ne, eski hakem arkadaşların kulüplerde görev alarak, değişen kuralları futbolcuları anlatması yönünde öneride bulunacağım.''
    Başkan İlhan Cavcav, teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolculardan bazılarına da ''Onlara, artık bir Gençlerbirliği OFTAŞ Spor var, ayağınızı denk alın. Erkan sen de bir yere giderken, bir daha düşünmen gerekecek'' diyerek şaka yoluyla mesaj verdi.
    Bayramlaşmaya katılan Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da yaptığı konuşmada, tribün terörüne dikkati çekerek, ''Bu konuda başta kulüp yöneticileri olmak üzere herkese görev düşüyor. Sahadaki bir futbolcunun mimikleri dahi stattaki 40-50 bin kişiyi hareketlendirebiliyor. Bu nedenle herkes üzerine düşeni yapması gerekli. Herşey polisten beklenmemeli'' dedi.
    Galatasaray taraftarı olan Yılmaz'a, teknik direktör Bakkal'ın, ''Galatasaray maçına gelmenizi istiyoruz. Çünkü siz gelince biz kazanıyoruz'' demesi üzerine Yılmaz, ''Bunu 90 artı üçte atılmış bir gol gibi görüyorum ve bir yere not ediyorum'' diyerek karşılık verdi.
İşlem Yapılıyor
X