Yıldırım: "Takımı Daum gibi oynat"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Yıldırım: "Takımı Daum gibi oynat"


    Yıldırım: "Takımı Daum gibi oynat"

    Fenerbahçe'nin son iki maçtaki iyi futbolunun sırrı ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Newcastle sınavı öncesi Teknik Direktör Zico ile görüşüp, "Senin işine asla karışmam, ancak biz bu taktik ile kazanamıyoruz. Son üç yılın başarılı takımı Fenerbahçe'yi kasetlerden izledin. Takımı Daum gibi oynatmanı öneriyorum" dediği öğrenildi.
    Brezilyalı teknik adamın bu toplantı sonrası taktik anlayışını değiştirdiği ve tek forvete döndüğü belirtildi.

    Bu arada Zico, sarı-lacivertli ekibin başarısı için emek harcadıklarını söyledi, "Fenerbahçe her zaman en üstte savaşan, lider olması gereken bir takım. Biz de bunun için çalışıyoruz. Böyle büyük bir takıma her zaman en tepede olmak yakışır. Biz var gücümüzle bunun için emek harcıyoruz" dedi.
    Kadroda değişime gitmesiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Brezilyalı teknik adam, önemli olanın oyuncuların sahada en iyi şekilde, takım adına mücadele etmesi olduğunu kaydederek, "Takımımız adına en iyi mücadeleyi verebilecek kadroyu sahaya sürmeye çalışıyoruz. Şans bulan futbolcuların da bu fırsatı sonuna kadar değerlendirmeleri gerekir. Bizim kuracağımız takım Fenerbahçe için en güzeli yapacak takım olacaktır" diye konuştu.
    Zico, hafta sonunda Vestel'i de yenerek İstanbul'a lider olarak döneceklerini ileri sürdü
    Böyle devam et!
    Sarı - lacivertli kulübün bayramlaşma töreni yoğun katılımla yapıldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın neşeli tavırları ilgi topladı.
    Son maçların formda oyuncusu Mehmet Yozgatlı'ya "Hep böyle devam et" diyen Yıldırım'ın, adı Beşiktaş'a transfer olacağı haberleriyle anılan kaleci Volkan'a da, "Sen Fenerbahçelisin" demesi ise dikkat çekti. Ayrıca, Aziz Yıldırım'ın, Türk vatandaşı olan Aurelio'ya sünnetle ilgili yaptığı espri de gülüşmelere neden oldu.
İşlem Yapılıyor
X