Konya El Taib'i istiyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Konya El Taib'i istiyor


    Konya El Taib'i istiyor

    Yeşil-Beyazlı ekip, Gaziantep'ten olaylı bir şekilde ayrılan Libyalı futbolcu Tarek El Taib'e kancayı taktı. Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın yıldız oyuncuyu ısrarla istediği öğrenildi.
    Geçtiğimiz sezonlarda Gaziantepspor'da forma giyen ve Kırmızı-Siyahlı takımdan olaylı bir şekilde ayrılan El Taib'e Konyaspor kancayı taktı. CAS Mahkemesi’nde Gaziantepspor aleyhine dava açan ve şu anda FIFA'nın verdiği geçici lisansla Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında top koşturan Libyalı futbolcuya Yeşil-Beyazlı kulübün teklif götürdüğü öğrenildi. Teknik direktör Nurullah Sağlam'ın, Gaziantepspor'da görev yaptığı dönemden öğrencisi olan El Taib'i ısrarlı bir şekilde istediği ve yönetimin de transfer için düğmeye bastığı bildirildi.
    Kaptan da devreye girdi
    Tarek El Taib'i ikna etmek için Konyaspor kaptanı El Saka'nın da devreye sokulduğu ve Mısırlı futbolcunun Tarek ile sık sık telefon görüşmesi yaptığı kaydedildi. Libyalı oyuncuyu Yeşil-Beyazlı takıma kazandırmak için ikna çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. Bu arada Konyaspor'da bu hafta oynanacak Ankaraspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-Beyazlı futbolcuların oldukça hırslı gözüktüğü çalışma düz koşuyla başlarken, çift kalede Sağlam'ın sık sık oyuncularını uyardığı gözlendi.
İşlem Yapılıyor
X