EFES FARKI...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    EFES FARKI...

    Efes Avrupa'da farklıEuroleague'de, ikinci maçında deplasmanda Alman takımı Rhein Energie Köln'ü 18 sayı farkla 82-64 mağlup eden Efes Pilsen, haftayı kayıpsız geçerek A Grubu'nda averajla 2. sırada yer aldı


    Fenerbahçe Ülker, Euroleague'de, 2. haftada galibiyetle tanışamazken Efes Pilsen, Rhein Energie Köln deplasmanında 82-64 galip gelerek 2'de 2 yaptı.

    BEKO Basketbol Ligi'nde beklenen performansını sergileyemeyen ve geçen hafta Beşiktaş Cola Turka'ya mağlup olan Efes Pilsen'de, Euroleague maçlarında gelen galibiyetler moralleri düzeltti.

    Kadrosundaki oyuncuların sakatlıklar ve performans düşüklükleri yaşadığı bir dönemde Euroleague'de iki galibiyet alan Efes Pilsen'de antrenör Oktay Mahmuti, ''Zor bir dönemde önemli bir maç kazandığımız için mutluyuz'' dedi. Rhein Energie Köln karşısında ilk devreyi çok iyi bir şut yüzdesiyle farklı skorla önde kapattıklarını kaydeden Mahmuti, ''3. periyotta konsantrasyon eksikliği yaşandı ve oyundan biraz düştük. 4. periyotla birlikte tekrar oyunun kontrolünü elimize aldık ve maçı kazandık'' diye konuştu.

    Oktay Mahmuti, galibiyete rağmen takımdaki eksiklere dikkati çekerek, şöyle devam etti, ''Galip gelmek önemli, ama düzeni oturmak da çok önemli. Şimdi sakat oyuncularımız düzeliyor, hep birlikte antrenman yaparak, eksikleri gidermeye çalışacacağız.''

    Euroleague’de 2. hafta geride kalırken Efes Pilsen yediği 135 sayıyla, 132 sayı yiyen CSKA Moskova'dan sonra en iyi savunma yapan 2. takım olarak dikkati çekiyor.
İşlem Yapılıyor
X